Renault Clio Bi-Fuel

De nieuwe Clio Bi-Fuel

Wilt u voordelig rijden in een nieuwe auto? Kies dan voor de nieuwe Renault Clio Bi-Fuel. Kiezen voor LPG:

  •  Co2 uitstoot van maar 93 g/km
  • Gecombineerd verbruik van 1 op 17,5
  • Lage aanschafsprijs door gunstige BPM
  • Slechts €15 extra kosten motorrijtuigenbelasting
  • LPG af-fabriek dus dezelfde garantie

€ 19.000,-


Of kies voor Private Lease. Nu al vanaf: 

€ 349,- p/mnd

ABD Renault - Motoren - Hybride

Waarom kiezen voor LGP?

Met de LPG richt Renault zich op een beter en schoner milieu. LPG is namelijk schoner dan benzine, waardoor de BMP op de nieuwe Renault Clio lager uitvalt. Maar dat niet alleen. Voor slechts € 15,- meerkosten aan Motorrijtuitgenbelasting en een besparing van ongeveer € 1,00 per liter spaart u niet allen het milieu, maar merkt u het ook in uw portemonnee. Het omslagpunt van LPG ligt al bij zo'n 5000 km per jaar.  

Uitvoeringen

De nieuwe Clio Bi-Fuel is leverbaar is beschikbaar in de Zen en in de Intens uitvoeringen. Kies de uitvoering die bij u past en vraag een vrijblijvend inruilvoorstel aan. 

Renault Clio Zen uitvoering

Clio Zen

Profiteer van € 500,- extra inruilwaarde 

Nu vanaf:                                  € 19.000,-

Reis comfortabel. Standaard rijk uitgerust met o.a: Lane Departure Warning en Lane Keep Assist, Led Pure Vision koplampen en dagrijverlichting, Elektrische verwarmbare buitenspiegels, EASY LINK multimediasysteem met 7'' touchscreen met ondersttuening van Apple Carplay en Android Auto en Design wielen 16'' Ámictia'.

Inruilwaarde berekenen

Vrijblijvende offerte

Renault Clio Intens uitvoering

Clio Intens

Profiteer van € 500,- extra inruilwaarde 

Nu vanaf:                                  € 21.000,-

Geniet van hoogwaardige technieken. Extra uitgerust t.o.v. de Zen met o.a: standaard LED PURE VISION koplampen met C-vorm dagrijverlichting en achterlichten, Renault Multi-Sense voor persoonlijke instelbare rijbeleving, parkeersensoren achter, regen sensor en Renault Handsfree card.

Inruilwaarde berekenen

Vrijblijvende offerte

Klaar om de Clio te ontdekken?

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaande gegevens in en wij sturen u een offerte op maat. Wilt u graag vrijblijvend een proefrit maken? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.