Alles over elektrisch rijden

Bij ABD Renault maken we elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. Van particulier tot zakelijk wagenpark. Wij zijn al vanaf 2011 actief met elektrische auto’s. Elektrisch rijden bij ABD betekent dus rijden in de innovatie en vernieuwende modellen van Renault, met altijd de kwaliteit en service die u van ABD gewend bent. Wat wilt u nog meer? Elektrisch rijden start bij ABD.  

Alles over actieradius

De actieradius van een elektrische auto, wordt net als bij een brandstofauto bepaalt door een aantal factoren zoals rijstijl, weersomstandigheden, uitrusting en belading van de auto. 

Maar hoe zit het met woon-werkverkeer? En met verre bestemmingen? Past elektrisch rijden bij u? 

Alles over opladen

Bij uw elektrische auto hoort een laadoplossing. Maar tussen welke oplossingen kunt u kiezen en welke oplossing past het beste bij uw situatie? 

De snelheid waarmee de auto wordt opgeladen kan behoorlijk verschillen en is van veel variabelen afhankelijk.

Elektrisch rijden bij ABD

De kosten van elektrisch rijden zijn afhankelijk van een groot aantal factoren. U bespaart bijvoorbeeld veel op onderhoud en gebruik. Maar kiest u voor een laadpaal of laadpas?

Wij geven u een riëel beeld over wat de kosten van elektrisch rijden in uw situatie zijn. 

Plan een vrijblijvend gesprek over uw mogelijkheden

Past elektrisch rijden bij u? En hoe kunt u profiteren van de kennis en ervaring van ABD met elektrisch rijden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. 

✔ Groot aanbod

Wij hebben een groot aanbod elektrische modellen. Niet alleen van Renault, maar ook van Nissan. Zo valt er voor u echt wat te kiezen en is er altijd een model die past bij uw situatie en uw wensen. Wij helpen u graag me teen advies op maat.
 

✔ Persoonlijk advies

U kiest een auto die past bij uw situatie en uw wensen. Maar hoe weet u welke auto echt daadwerkelijk bij u past? Onze elektrisch rijden specialisten weten waar u allemaal rekening mee moet houden en weet alle ins- en outs van elke elektrische auto.
 

✔ Altijd in de buurt

ABD is altijd in de buurt. Met 5 vestigingen in heel Friesland is er altijd wel een servicepunt en een elektrisch rijden adviseur bij u in de buurt. 

Afspraak maken

Bent u toe aan een gesprek over elektrisch rijden die aansluit bij uw situatie? 

U kiest

Altijd een model die past bij uw situatie en uw wensen. Welk model past bij u?

Elektrisch komt u verder dan u denkt: 91% van de ritten kunt u afleggen zonder uw auto te hoeven laden

Ja, ik wil een afspraak maken

Plan hier geheel vrijblijvend een adviesgesprek in over elektrisch rijden en ontdek of elektrisch rijden bij u past.