Reserveer nu uw elektrische auto

wij bieden u nu een unieke kans om als eerste te profiteren van de subsidie in 2022

Met de hoge brandstofprijzen wordt elektrisch rijden steeds populairder, helemaal als u gebruik kunt maken van de subsidie-regelingen. Helaas is de pot voor 2021 leeg, maar wij bieden u nu een unieke kans om als eerste te profiteren van de subsidie in 2022!

Ons advies is om niet lang te wachten, de prijzen van elektrische auto's zijn nu nog laag, maar onze voorraad is beperkt en de levertijden van nieuwe (elektrische) auto's zijn, door een wereldwijd tekort aan microchips onbekend. 

Hoe werkt het?

Stap 1

U reserveert een nieuwe of gebruikte elektrische auto uit onze voorraad en u betaalt € 1.000 reserveringskosten om zeker te zijn van de beste deal. 

Stap 2

Na betaling stallen wij de auto voor u tot januari 2022. U sluit een koopovereenkomst op maandag 3 januari en u kunt zo als eerste aanspraak maken op de subsidie. 

Service bill

Stap 3

De subsidie voor een nieuwe elektrische auto wordt € 3.350 en voor een gebruikte elektrische auto € 2.000. Kom nu langs in onze showroom voor meer informatie. 

ABD Elektrisch - elektrisch rijden

Kunt u onverhoopt de gereserveerde auto niet afnemen?

Geen probleem. U krijgt u de reserveringskosten in de vorm van een voucher van € 1.000 terug. Deze voucher kunt u bij elke ABD vestiging besteden voor aankoop van een andere auto, onderhoud en/of reparatie. De voucher is geldig t/m 30 juni 2022.

Ontdek onze voorraad elektrische auto's:

Veelgestelde vragen over reserveren voor subsidie

Onderstaand vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden over het reserveren voor subsidie

Voor wie is deze subsidie bedoeld?

De regeling vanuit de overheid is uitsluitend bestemd voor particulieren (geen ondernemers). Als particulier kunt u eenmalig gebruik maken van de subsidieregeling bij aanschaf of private lease, mits u voldoet aan alle voorwaarden die door de overheid zijn gesteld.

Hoe kan ik subsidie aanvragen?

Zonder koopovereenkomst kunt u geen aanvraag voor subsidie indienen. Voor het invullen van de aanvraag heeft u een DigiD nodig. Kijk op www.rvo.nl/sepp om te zien welke gegevens er verder noodzakelijk zijn om uw aanvraag compleet te maken. Aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst, zorg dus dat u uw aanvraag zo snel mogelijk indient.

Waar kan ik alle voorwaarden terugvinden?

Op de site www.rvo.nl/sepp vind u alle voorwaarden terug en een overzichtelijk stappenplan om te zien of u in aanmerking komt voor de subsidie.

Kom langs in één van onze showrooms voor meer informatie

Image
Leeuwarden_pand

Leeuwarden

Hortensiastraat 2 8922HD Leeuwarden
Image
ABD Renault Drachten

Drachten

Jade 1 9207GL Drachten
Image
ABD Renault Dokkum

Dokkum

De Brêge 6 9101PW Dokkum
Image
ABD Renault Heerenveen

Heerenveen

Skrynmakker 26 8447 GH Heerenveen
Image
ABD Sneek - Renault

Sneek

Kolenbranderstraat 7 8601VC Sneek