Kadjar Private Lease

Private lease uw nieuwe Renault Kadjar

Met ABD Renault Private Lease rijdt u de nieuwe Renault Kadjar al vanaf €449,- per maand! Hierin zijn alle kosten opgenomen, behalve de brandstof. Heeft u nog een auto die u wilt inruilen? Wij taxeren uw auto! Het taxatiebedrag storten wij dan direct op uw rekening. 

ABD Private Lease:

✓ 14 dagen bedenktijd 
✓ All-risk verzekerd
✓ Inclusief vervangend vervoer

Renault Kadjar Life uitvoering

Basis uitvoering

De rijke basisuitvoering. Voorzien van o.a. handbediende airconditioning, cruise-control met snelheidsbegrenzer, Instrumentenpaneel met 7"TFT kleurenscherm.

Maandbedrag berekenen

Renault Kadjar Zen uitvoering

Comfort

Reis comfortabel. T.o.v. de basis uitvoering uitgerust met o.a. lichtmetalen wielen 17", parkeersensoren voor én achter en automatisch geregelde airconditioning. 

Maandbedrag berekenen

Renault Kadjar Zen uitvoering

Luxe

Luxe uitgerust. Extra t.o.v. de comfort uitvoering: achteruitrijcamera, automatisch dimmende binnenspiegel, R-link 2 multimedia- en navigatiesysteem met 7" touchscreen.

Maandbedrag berekenen

Vrijblijvende offerte Kadjar

 Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie of een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog een auto die u wilt inruilen? Wij taxeren uw auto! Vul onderstaande gegevens in en wij sturen u een vrijblijvend inruilvoorstel en berekenen uw maandbedrag. Het taxatiebedrag storten wij dan terug op uw rekening of kunt het als korting toepassen op uw offerte