Belangrijk nieuwsbericht van ABD

Body

Onze showrooms en werkplaatsen blijven geopend

Ook in deze tijd bent u van harte welkom. Zowel onze werkplaats als de showroom zijn - met uitzondering van koopavonden - open en onze dienstverlening gaat gewoon door. Uiteraard doen wij er alles aan om bij te dragen aan de inperking van het Corona virus. Om die reden houden we rekening met de volgende voorschriften:

Wij zijn ons extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto, na iedere proefrit nemen we met desinfecterende middelen de auto zowel van binnen als van buiten af.

Bij een bezoek aan onze showroom bieden wij u de mogelijkheid om handen te wassen en vragen wij u om de gepaste afstand (minimaal 1.5 meter) te hanteren. 

Al onze medewerkers zullen u geen hand geven en zullen gepaste afstand bewaren.

Na elk contact met uw auto wassen wij onze handen en desinfecteren de desbetreffende auto. Zowel van binnen als van buiten.

Onderstaand een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Of heeft u nog geen duidelijk antwoord? Neem dan contact met ons op. 

Zijn er andere mogelijkheden dan langskomen of bellen?

U kunt op alle mogelijke manieren met ons in contact komen.  Steeds meer klanten maken een afspraak via Whatsapp, onze chat of Facetime, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Ik heb een werkplaatsafspraak, maar wil nu niet komen

Onze haal- en brengservice is actief. Wij kunnen uw auto halen en brengen om fysiek contact te vermijden.

Ik heb interesse in een auto, maar wil liever niet naar de vestiging komen. Hoe nu verder?

Wij bieden u een passende oplossing: het is nu mogelijk om uw nieuwe auto online te reserveren en/of aan te kopen. Neem contact op met de contactgegevens zoals deze vermeld staan bij de auto waar u interesse in heeft en geef aan dat u de auto wilt reserveren. Wanneer u weer in staat bent om naar één van onze vestigingen af te reizen zorgen wij ervoor dat de auto voor u klaar staat. Natuurlijk dient de auto die u online reserveert/aankoopt te voldoen aan de omschrijving en heeft u het recht te annuleren als deze niet voldoet aan de omschrijving. 

Ik heb een proefrit / showroombezoek gepland, kan deze doorgaan?

Ja, proefritten en showroombezoeken kunnen plaatsvinden op het door u geplande of op het door u gewenste tijdstip en datum. Onze medewerkers zijn zich zeer bewust van de getroffen maatregelen en nemen deze dan ook in acht. Deze maatregelen zijn o.a. het bewaren van afstand (minimaal 1.5 meter), geen lichamelijk contact en voor u de mogelijkheden om handen te wassen.

Mijn auto is binnenkort aan onderhoud toe, kan ik een werkplaats afspraak inplannen

Onze werkplaats blijft open om u mobiel te houden. U kunt net als anders uw werkplaatsafspraak telefonisch of online inplannen. Wij nemen dan contact met u op over het halen en/of brengen van uw auto. 

Online showroom ABD

Wij helpen u ook volledig online

U bent nog steeds van harte welkom in onze showroom en werkplaats. Maar, indien gewenst, helpen wij u ook volledig online. Dat is het persoonlijke contact zoals u van ons gewend bent, maar dan op afstand. Wij bieden de volgende diensten aan:

  • Beeldbellen met een verkoopadviseur
  • Proefrit aan huis
  • Aflevering aan huis 
  • 50\50 deal: bepaal zelf wanneer u betaalt

Contact

U kunt ons op vele manieren bereiken. Klik op één van onderstaande buttons om direct contact op te nemen.