De nieuwe Renault Express

Body

De nieuwe Renault Express:

De volledig nieuwe EXPRESS heeft een dynamisch en robuust exterieurdesign, een look die perfect aansluit bij de rest van het Renault-merk. Er is gezorgd voor optimaal laadgemak door afmetingen die geen enkele andere bestelwagen in dit segment biedt. Het model beschikt over een modern interieur met veel opbergruimte en comfortabele stoelen die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Ontdek de Nieuwe Renault Express.

De nieuwe EXPRESS is het antwoord van Renault op vragen van klanten die op zoek zijn naar ruimte en gebruiksgemak
Nieuwe Express

 

 

De nieuwe Express zal leverbaar zijn in 4 verschillende benzine- en dieselmotoren.

Nieuwe Renault Express - Nieuwe Renault Express - laadvolume tot wel 3,7 m3

 

 

Het leven aan boord is comfortabeler met opbergvakken die een totale inhoud van bijna 48 liter bieden, de grootste inhoud in zijn categorie.

Nieuwe Renault Express - Bruikbare lengte van 2.36 m

 

 

Handig in- en uitladen! Daarvoor zorgt de extra brede schuifdeur aan de zijkant (716 mm).

Nieuwe Express

 

Meer connectiviteit: inductie-laden, maximaal drie USB- en vier 12V-aansluitingen en het EASY LINK multimediasysteem met smartphone mirroring en navigatie op een 8-inch display.

Nieuwe Renault Express - Robuust en dynamisch

 

Meer veiligheid met de Rear View Assist, diverse systemen om de dode hoek beter zichtbaar te maken en de Trailer Stability Assist voor betere stabiliteit tijdens het rijden.

Nieuwe Express

 

De prijzen van de nieuwe Renault Express zijn bekend. Deze compacte en praktische bestelwagen is leverbaar vanaf € 12.990,- (excl. BTW/BPM).

Blijf op de hoogte van alle Renault Express ontwikkelingen