Dit is het moment om elektrisch te gaan rijden!

Body

Dit is het moment om elektrisch te gaan rijden!

De overheid stimuleerde elektrisch rijden al door het schrappen van de belastingen (wegenbelasting en BPM). Daar komt nu een nieuwe regeling bij: vanaf 4 juni 2020 komen particulieren, bij het kopen of private leasen van de nieuwe Renault ZOE in aanmerking voor een subsidie van € 4.000,-. Koopt u een gebruikte Renault ZOE dan heeft u recht op een subsidie van € 2.000.

Dat is natuurlijk fantastisch nieuws, maar bij ABD gaan wij graag een stapje verder en introduceren daarom de ABD subsidie verdubbelaar. Naast de € 4.000,- subsidie vanuit de overheid ontvangt u ook nog eens € 4.000,- korting van ABD. Elektrisch rijden was nog nooit zo voordelig!

Let op: er is een maximum van aantal auto’s wat in aanmerking komt voor deze subsidie. Gelukkig hebben wij 20 Renault ZOE’s op voorraad zodat u direct kunt profiteren van deze unieke actie en subsidie.

De ABD SUBSIDIEVERDUBBELAAR:

  • U ontvangt € 4.000 van de overheid;
  • U ontvangt € 4.000 korting van ABD;

Zoe uit voorraad > Uitvoeringen

Elektrisch rijden subsidie

Direct uit voorraad leverbaar

De Zoe is bij ABD Renault direct uit voorraad leverbaar. En met de ABD subsidie verdubbelaar actie rijdt u niet alleen snel weg in uw nieuwe ZOE, want bij ABD Renault rijdt u binnen 4 dagen in uw nieuwe auto, maar bent u ook nog eens verzekerd van de beste deal

Bekijk de voorraad

Elektrische subsidie renault

Hoe werkt het?

Heeft u een prachtige Renault ZOE aangeschaft? Gefeliciteerd! Daar gaat u echt plezier aan beleven. Nadat u de Renault ZOE hebt aangeschaft moet u wel zelf de subsidie aanvragen. Indien gewenst kunnen wij u hier mee helpen. Dit kan vanaf 1 juli en werkt met terugwerkende kracht. De subsidie kunt u tegen die tijd aanvragen op de website van de rijksoverheid. Druk hiervoor op de oranje knop en “subsidie aanvragen”. In het geval van private lease draagt Renault de zorg voor alle administratie rondom de subsidie. Wanneer u een subsidie aanvraagt voor een elektrische Renault bedraagt de subsidie vanuit de overheid €4.000,- of € 83,- per maand en geldt voor een periode van 4 jaar.

Staatscourant 

elektrisch rijden

Elektrisch rijden uitproberen?

Weet je nog niet zeker of elektrisch rijden wat voor jou is en of het bij je past? Goed nieuws! Je kan bij ons meerdere geëlektrificeerde modellen uitproberen.Je kan kiezen uit onderstaande aandrijvingen:

  • Hybride
  • Plugin hybride
  • Volledig elektrische

Elektrisch rijden uitproberen

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over de Renault Zoe?

Wilt u direct een offerte of meer informatie over deze unieke subsidieregeling? Van dan hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.