De nieuwe Renault ARKANA, de hybride SUV Coupé

Body

Goed nieuws: de Renault ARKANA komt naar Europa.

De ARKANA combineert een elegante vloeiende vormgeving met een robuust karakter en slaat een nieuwe weg in op de Europese markt voor SUV modellen. Het design heeft de uitstraling van een premium SUV – een primeur voor een volume-autofabrikant. Het nieuwe model is een aanvulling op het aanbod compacte gezinsauto’s van Renault (MEGANE, KADJAR en SCENIC) en is onderdeel van het snel groeiende SUV-segment in Europa.

De hybride Renault ARKANA combineert een elegante vormgeving met een robuust karakter en heeft de uitstraling van een premium SUV

Het interieur van de ARKANA is speciaal op gezinnen afgestemd, zowel op het gebied van interieurruimte als dat van de bagageruimte. De ARKANA is ook uitgerust met een van de grootste displays in zijn segment, opgebouwd uit twee schermen. Het interieur rond de bestuurder oogt hightech en straalt kwaliteit en comfort uit.

De Renault ARKANA komt naar Nederland met de E-TECH Hybrid 140 pk (103 kW) aandrijflijn.  De benzineversies komen niet naar Nederland. De E-TECH Hybrid-techniek is al bekend van de CLIO, de CAPTUR en de MEGANE. Het is een innovatie van Renault waarvoor al meer dan 150 patenten zijn verleend en die is gebaseerd op de kennis van Groupe Renault van elektrische auto’s en de ervaringen uit de Formule 1.

Blijf op de hoogte van het laatste Arkana nieuws

De nieuwe Renault ARKANA wordt in het tweede deel van 2021 in Nederland geïntroduceerd. Meer informatie over de Renault ARKANA? Schrijf u nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste ontwikkelingen.