NIEUWE RENAULT CAPTUR NU IN DE SHOWROOM

Body

De Nieuwe Renault Captur

De CAPTUR is met 1,5 miljoen verkochte exemplaren uitgegroeid tot de bestverkochte compacte SUV in zijn klasse. De volledig nieuwe, tweede generatie heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en oogt atletischer en dynamischer. Daarbij is de CAPTUR net zo veelzijdig als ooit, terwijl in het interieur een revolutie ten aanzien van technologie en kwaliteit heeft plaatsgevonden. Veel voorzieningen zijn normaliter alleen te vinden in duurdere modellen. Ontdek de nieuwe Renault CAPTUR vanaf nu zelf bij ons in de showroom.  

  • Tweede generatie dynamischer en hoogwaardiger dan ooit

  • Prijzen nieuwe Renault CAPTUR vanaf 20.590,-

  • Leverbaar met keuze uit drie motoren en vijf uitvoeringen

Renault levert de nieuwe CAPTUR met keuze uit drie motoren en vijf uitvoeringen. De prijzen beginnen bij € 20.590,-, voor de CAPTUR met TCe 100 benzinemotor in de uitvoering Life en lopen op tot € 31.290,- voor de zeer rijk uitgeruste CAPTUR INITIALE PARIS met exclusieve details en krachtige TCe 155 EDC GPF benzinemotor. 

Let op: U profiteer nu tijdelijk van extra introductievoordeel, oplopend tot € 2.000,- Meer informatie? Bekijk alle uitrustingsniveaus, motorvarianten en prijzen van de nieuwe Renault  CAPTUR.

Klaar om de CAPTUR verder te ontdekken?

Vraag nu heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Vul onderstaand formulier in en wij sturen u een offerte op maat. Wilt u graag een proefrit maken? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Vraag dan een proefrit aan of dien een terugbelverzoek in.