Renault bedrijfswagens opent nieuwe deuren

Body

Renault vernieuwt het aanbod lichte bedrijfswagens en breidt dit verder uit. Na de nieuwe Master in 2019 volgen nu de nieuwe Kangoo, de nieuwe Express, de nieuwe Trafic Combi en de nieuwe SpaceClass.

Renault is al meer dan 120 jaar lang een expert op het gebied van lichte bedrijfswagens en leidend op het gebied van innovatie. Met de nieuwe modellen biedt het merk een vernieuwd en groter aanbod.
Mark Sutcliffe, SVP LCV Business Unit.

Nieuwe Kangoo

De nieuwe Renault KANGOO

 

De nieuwe Kangoo is een innovatieve bedrijfswagen met een atletische en dynamische vormgeving. Met innovaties zoals Open Sesame by Renault* en meer comfort en technologieën aan boord zorgt hij voor een revolutie in het segment.

Nieuwe Express

Renault Express

 

De nieuwe Express is de nieuwe praktische en efficiënte bedrijfswagen met een dynamisch en robuust design. Ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een multifunctioneel voertuig met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Hij heeft ongeëvenaarde afmetingen, zoals de grootste deuropening aan de zijkant in zijn klasse en een groot laadvolume.

nieuwe Traffic

De nieuwe Renault Trafic Combi en Renault SpaceClass

 

Bij de middelgrote bedrijfswagen Trafic versterkt Renault het DNA met een elegant design en meer veiligheid. Er komen twee nieuwe uitvoeringen. De gloednieuwe Renault Trafic is verkrijgbaar als Combi, voor een groot aantal passagiers, of als SpaceClass, bestemd voor de veeleisende klant die op zoek is naar veelzijdigheid, ruimte en exclusief comfort..

Renault Pro+

Aanvullend op dit nieuwe aanbod breidt Renault het aanbod van op maat gemaakte oplossingen en diensten van Renault Pro+ verder uit. Daarmee sluit het perfect aan op de nieuwe toepassingen van professionals. Renault Pro+ biedt kant-en-klare digitale en connectiviteitsoplossingen. 

Om de overgang naar emissievrij rijden te ondersteunen biedt Renault een volledig aanbod van producten en diensten

De opvolger van de succesvolle Kangoo Z.E. is de nieuwe Kangoo E-TECH Electric. Deze elektrische Kangoo is voorzien van een nieuwe 44 kWh batterij en een actieradius van 265 km. Via dochteronderneming Elexent biedt Renault laadoplossingen voor wagenparken.

Renault is sinds 2011 pionier op het gebied van elektrische bedrijfswagens en sinds 2014 ook op het gebied van waterstof. Voor het einde van 2021 introduceert Renault de Master Hydrogen. In samenwerking met Plug Power wil Renault in 2030 een marktaandeel van 30% bereiken in het segment van lichte bedrijfswagens met brandstofcel en waterstoftechnologie. Ook bieden Renault en Plug Power laadoplossingen voor elektrische en plug-in hybride wagenparken.

Blijf op de hoogte