Online auto kopen

Online kopen bij ABD

Bij ABD is het mogelijk om de auto online te kopen. 100% Veilig, betrouwbaar en met een top service van een dealer die al ruim 10x Beste Renault Dealer van Nederland is geworden. Benieuwd wat onze klanten zeggen, klik dan hier.

14 dagen bedenktijd

Wij bieden u 14 dagen omruilgarantie. Bevalt de auto niet? Dan halen wij deze weer op. Zo kunt u met vertrouwen beslissen. 

Gratis thuis afgeleverd

Wij leveren de auto gratis af.  Liever eerst een proefrit maken? Geen probleem. Wij brengen de auto ook voor een proefrit bij u thuis. 

Service bill

De beste deal

U betaalt nooit teveel en u ontvangt altijd een inruilprijs op maat. Zo bent u verzekerd van de beste auto én de beste service voor de scherpste prijs.

Hoe werkt het?

Het online aankoopproces verloopt bij ons snel en eenvoudig. Lees onderstaande stappen van het online aankoopproces:

1. Kies uw auto;

2. Klik op de button Offerte aanvragen;

3. Geef bij de offerte aanvraag aan dat u de auto online wilt kopen;

4. Plan een proefrit op de gewenste locatie. Wij kunnen op dit moment uw auto taxeren;

5. Wij leveren de auto op de gewenste locatie af. U betaalt na goedkeuring en bij aflevering. 

Online auto kopen ABD

Stap 1.

Wanneer u uw nieuwe auto heeft gevonden maar niet de gelegenheid of de tijd heeft om naar de showroom te komen is het mogelijk bij ABD Renault uw auto online te kopen. Met een 100% veilig en betrouwbare procedure kan de auto binnen enkele dagen bij u op de stoep staan. Al onze auto’s zijn uitvoerig gecontroleerd voordat we hem aanbieden. Zo bent u ervan verzekerd dat er geen verborgen gebreken zijn. 

Bekijk de voorraad 

Auto kopen abd

Stap 2.

Bij elke auto die wij op voorraad hebben staan vindt u de button offerte aanvragen. Klik op deze button en geef aan dat u de auto online wilt kopen. Vervolgens wordt u gebeld door één van onze verkopers. Hij legt uit hoe het proces verder werkt en u kunt eventueel een vrijblijvende proefrit op locatie plannen. U betaalt pas bij aflevering aan de deur. 

Het invullen van het offerte formulier is geheel vrijblijvend. Ons verkoopteam neemt contact met u op om het proces uit te leggen. U zit nergens aan vast.

abd videoafspraak

Stap 3.

Een videogesprek wordt uitgevoerd met WhatsApp, Facetime of Skype. U kunt direct met één van onze verkopers video-bellen door contact op te nemen met het telefoonnummer dat bij u favoriete auto staat vermeldt. Of u plant vrijblijvend een afspraak in op de datum en tijd dat het u past. Onze verkoper belt u dan op de door u opgegeven contactgegevens en geeft u een video rondleiding door de auto en beantwoordt al uw vragen. Ook de mindere kanten van de auto, zoals krasjes en deuken, laten we tijdens het videobellen duidelijk aan u zien.

Proefrit op locatie

Stap 4.

Naast een bedenktermijn van 14 dagen heeft u recht op een uitgebreide proefrit op de door u gewenste locatie. Wij komen bij u langs op een moment dat het u goed uitkomt. 

abd online kopen thuis afleveren

Stap 5.

Wij leveren de auto bij u op de gewenste locatie af op het moment dat het u goed uitkomt. De overschrijving op uw naam regelen we ter plekke. Na aflevering heeft u een bedenktermijn van 14 dagen. Bent u niet tevreden? Dan halen we de auto weer op. 

U betaalt bij aflevering

Betaal bij aflevering het hele aankoopbedrag. Uiteraard dient de auto die u aanschaft te voldoen aan de omschrijving en heeft u het recht te annuleren wanneer deze niet voldoet aan de omschrijving.

Betaal maandelijks een vast bedrag. Hierin zijn alle kosten opgenomen, behalve de brandstof. Uiteraard dient de auto die u aanschaft te voldoen aan de omschrijving en heeft u het recht te annuleren wanneer deze niet voldoet aan de omschrijving.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. U kunt ons telefonisch, per mail of per WhatsApp bereiken.