Welkom in onze online showroom

Bij ABD Renault staat uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop. Daarom helpen wij u nu ook volledig online. Dat is het persoonlijke contact zoals u van ons gewend bent, maar dan op afstand. Wij bieden de volgende diensten aan:

  • Beeldbellen met een verkoopadviseur
  • Proefrit aan huis
  • Aflevering aan huis 

Een videogesprek wordt uitgevoerd met WhatsApp, Facetime of Skype. U kunt direct met één van onze verkopers beeld-bellen door contact op te nemen met het telefoonnummer dat bij u favoriete auto staat vermeldt.

Of u plant vrijblijvend een afspraak in op de datum en tijd dat het u past. Onze verkoper belt u dan op de door u opgegeven contactgegevens en geeft u een video rondleiding door de auto en beantwoordt al uw vragen.

Ook de mindere kanten van de auto, zoals krasjes en deuken, laten we tijdens het videobellen duidelijk aan u zien!

Plan videobelafspraak

Naast het virtueel bezichtigen van een auto, is ook een proefrit aan huis mogelijk. U kiest zelf de datum, het tijdstip en de locatie. Wij leveren de auto vervolgens bij u af.

Tijdens het brengen van de auto maken wij gebruik van extra beschermingmiddelen zoals; stuurhoezen, stoelhoezen en handschoenen. De sleutel deponeren we indien gewenst in de brievenbus.

Uiteraard alles in overleg met u zodat alles op uw wensen afgestemd kan worden. Heeft u een auto gekocht? Dan leveren wij de auto indien gewenst bij u thuis af. Uiteraard geldt bovenstaande werkwijze ook voor aflevering. 

Contact opnemen

Bepaal zelf hoe en wanneer u betaalt. Wilt u thuis een proefrit maken en zelf beslissen of u de auto koopt? Geen probleem! Vanaf nu is het ook mogelijk om de auto online te kopen. Wij leveren de auto thuis bij u af, u betaalt pas na aflevering en u heeft 14 dagen bedenktijd! 

naar de voorraad

ABD Renault openingstijden

Onze werkplaatsen blijven geopend

Ook in deze tijd bent u van harte welkom. Uiteraard doen wij er alles aan om bij te dragen aan de inperking van het Corona virus en volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op. Lees meer over werkplaatsbezoeken, proefritten en/of showroombezoeken. 

Meer over onze maatregelen

Plan videobelafspraak

Gelukkig zijn er veel manieren om met ons in contact te komen ook als u liever niet fysiek de vestiging bezoekt. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op op de manier zoals u dat wilt, op het moment dat u het wilt. 

Veelgestelde vragen

Onderstaand een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Of heeft u nog geen duidelijk antwoord? Neem dan contact met ons op. 

Zijn er andere mogelijkheden dan langskomen of bellen?

U kunt op alle mogelijke manieren met ons in contact komen.  Steeds meer klanten maken een afspraak via Whatsapp, onze chat of Facetime, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Klik hier om een Whatsapp te sturen

 

Ik heb een werkplaatsafspraak, maar wil nu niet komen

Onze haal- en brengservice is actief. Wij kunnen uw auto halen en brengen om fysiek contact te vermijden.

Ik heb interesse in een auto, maar wil liever niet naar de vestiging komen. Hoe nu verder?

Wij bieden u een passende oplossing: het is nu mogelijk om uw nieuwe auto online te reserveren en/of aan te kopen. Neem contact op met de contactgegevens zoals deze vermeld staan bij de auto waar u interesse in heeft en geef aan dat u de auto wilt reserveren. Wanneer u weer in staat bent om naar één van onze vestigingen af te reizen zorgen wij ervoor dat de auto voor u klaar staat. Natuurlijk dient de auto die u online reserveert/aankoopt te voldoen aan de omschrijving en heeft u het recht te annuleren als deze niet voldoet aan de omschrijving. 

Ik heb een proefrit / showroombezoek gepland, kan deze doorgaan?

Onze showrooms zijn geopend en u bent van harte welkom. Met of zonder afspraak. Wilt u er zeker van zijn dat u alleen in de showroom bent? Plan dan nu eenvoudig online uw showroomafspraak en profiteer direct van extra hoge kortingen!  Onze medewerkers zijn zich zeer bewust van de getroffen maatregelen en nemen deze dan ook in acht.

Mijn auto is binnenkort aan onderhoud toe, kan ik een werkplaats afspraak inplannen

Onze werkplaats blijft open om u mobiel te houden. U kunt net als anders uw werkplaatsafspraak telefonisch of online inplannen. Wij nemen dan contact met u op over het halen en/of brengen van uw auto. 

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Bekijk onze voorraad online of neem vrijblijvend contact met ons.