Captur Private Lease

Private Lease de nieuwe Renault CAPTUR

Met ABD Renault Private Lease rijdt u de nieuwe Renault Captur al vanaf € 323,- per maand! Hierin zijn alle kosten opgenomen, behalve de brandstof. Heeft u nog een auto die u wilt inruilen? Wij taxeren uw auto! Het taxatiebedrag storten wij dan terug op uw rekening of kunt het als korting toepassen op uw offerte.

ABD Private Lease:

✓ 14 dagen bedenktijd 
✓ All-risk verzekerd
✓ Inclusief vervangend vervoer

De nieuwe Captur: verfijnder dan ooit

De Renault Captur is de compacte crossover van Renault met een hogere zit. Hierdoor kunt u gemakkelijk in en uitstappen en heeft u een goed zicht op de weg.

ABD Renault - Nieuwe Captur - Kopen
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Brandstof: Benzine of Diesel
 • Motor: 74 kW / 100 pk
 • Transmissie: Handgeschakeld of Automaat

Meer specificaties zijn afhankelijk van uw voorkeursuitvoering. 

ABD Renault - Nieuwe Captur - Kopen

Life

Nu vanaf:                        € 323,-p/mnd

De rijke basisuitvoering met: Active Emergency Braking, Lane Keep Assist en Safe Distance Warning, LED Pure Vision koplampen, cruisecontrol, lichtsensor en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. 

Bereken maandtermijn

Nieuwe Captur Edition One uitvoering

Zen

Nu vanaf:                        € 353,-p/mnd

Extra ten opzichte van de Life: het EASY LINK-multimediasysteem met 7-inch touchscreen, 17-inch designwielen, handbediende airconditioning en verchroomde accenten binnen en buiten.
 

Bereken maandtermijn

Nieuwe Captur Initiale Paris uitvoering

Intens

Nu vanaf:                        € 383,-p/mnd

T.o.v. de Zen: voorzien van kenmerkende C-vormige LED-dagrijverlichting, elektronische airco, Renault handsfree card, parkeersensoren achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en MULTI-SENSE waarmee rijbeleving naar wens is in te stellen.

Bereken maandtermijn

Klaar om de nieuwe CAPTUR verder te ontdekken?

Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie of een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog een auto die u wilt inruilen? Wij taxeren uw auto! Vul onderstaande gegevens in en wij sturen u een vrijblijvend inruilvoorstel en berekenen uw maandbedrag. Het taxatiebedrag storten wij dan terug op uw rekening of kunt het als korting toepassen op uw offerte

Captur interieur

Ruimtelijk en overzichtelijk

Het comfortabele interieur, met unieke uitschuifbare stoelen, nodigt u uit om plaats te nemen. Geniet van de kwaliteit van de materialen en het overzicht over de weg. 

ABD Renault - Captur - USP 2

Hoge instap

De auto heeft een fijne, hoge zit wat zorgt voor extra veiligheid. Een hoge zit betekent ook een hoge instap: u kunt gemakkelijk in- en uitstappen. 

Renault captur indeling

Indeling en ruimte

In de kofferbak van 455 liter past alles in wat u wilt vervoeren. Door de hoge zit kunt u gemakkelijk uw materialen in de achterbank zetten zonder door de knieën te hoeven gaan of te bukken.

Hoe werkt ABD Private Lease?

In 3 stappen regelt u Private Lease bij ABD Renault:

1. Samenstellen

Kies uw favoriete uitvoering, de looptijd en jaarkilometrage. Pas het maandbedrag bij uw situatie?

2. Contract tekenen

U levert de benodigde documenten aan voor financiële goedkeuring. Goedgekeurd? Dan tekent u bij één van onze vestigingen het contract.

3. Auto ophalen en wegrijden

Alles getekend? Dan rijdt u weg in uw nieuwe Renault. En u betaalt daarnaast alleen nog maar voor het tanken. Veel rijplezier!

Wat is private lease?

Bij ABD Renault kunt u autorijden voor een vast maandbedrag. De auto staat op uw naam maar blijft eigenaar van de dealer. In uw maandbedrag zitten de kosten voor afschrijving, wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden verwerkt. U hoeft alleen nog maar te tanken en hoe jammer ook de bekeuringen te betalen.

Wanneer kom ik aanmerking voor Private Lease?

Het is natuurlijk belangrijk dat u het maandelijks bedrag daadwerkelijk kunt betalen. Het is aan onze lease experts om te bepalen of uw budget toereikend is. We houden daarbij rekening met uw inkomen, uw woonlasten en eventuele schulden. Ook wordt er een BKR-toetsing gedaan. Een Nederlandse BSN-nummer is verplicht, en daarnaast moet je bij aanvang van uw looptijd minimaal 18 zij en aan het einde van de looptijd maximaal 80 jaar oud.

Wie mogen er in de auto rijden?

Allereerst mogen degenen die op het contract staan met de auto rijden. Daarnaast mogen anderen in het bezit van een geldig rijbewijs ook in de auto rijden. Behalve zeventienjarigen in het kader van ‘2todrive’, je moet dus tenminste 18 zijn en zelfstandig in de auto mogen rijden.

Hoeveel kilometers rijd ik per jaar?

Gaat u private leasen? Dan is uw maandbedrag afhankelijk van zowel de looptijd als het aantal kilometers. Het is dus verstandig om goed na te denken over het aantal kilometers dat u gaat rijden.
Geen idee hoeveel kilometers dat gaan zijn? We helpen u graag op weg. Open Google Maps om de afstanden te berekenen. Verder gebruiken we lekker ouderwets een rekenmachine, pen en papier.

Dit zijn de ritjes waar u rekening mee moet houden:

 • Ritjes van en naar uw werk. Hoeveel kilometer is het heen en terug? Vermenigvuldig dat getal met het aantal dagen dat u werkt per week. Vervolgens vermenigvuldigd u de uitkomst met 48. Dat is namelijk het aantal weken dat de gemiddelde Nederlander jaarlijks werkt. Noteer de uitkomst op uw lijstje.
 • Zomervakantie. Gaat u met de auto op vakantie? Neem uw favoriete bestemming, en ga er voor het gemak even vanuit dat u daar 1 keer per jaar op vakantie gaat. Bereken met Google Maps het aantal kilometers heen en terug. Tel daarbij op 250 kilometer voor elke week dat u op uw bestemming bent, voor de ritjes die u lokaal maakt.
 • Bent u fan van wintersport? Het aantal kilometers berekent u net als die van de zomervakantie. Ook deze noteert u op uw lijstje.
 • Familiebezoekjes. Pak uw agenda erbij en tel eens op bij elkaar op hoe vaak u de afgelopen 12 maanden familie hebt bezocht. Met Google Maps rekent u de kilometers uit. Vul het totaal aantal kilometers in op uw lijstje.
 • Pakt u de auto om boodschappen te doen? Hoe vaak doet u dat per week? En hoeveel kilometers is het naar de supermarkt? Vermenigvuldig het aantal kilometers met het aantal keer per week, en doe dat keer 52.
 • Misschien brengt u de kinderen met de auto naar school? Neem dan het totaal aantal kilometers heen en terug. Vermenigvuldig dat met 5 voor het aantal dagen per week. En dat getal vermenigvuldigt u met 40. Dat is het aantal weken dat kinderen in Nederland per jaar naar school gaan.
 • Sport en verenigingen. Zowel uw eigen hobby’s als die van uw kinderen. Als het wekelijks terugkerende activiteiten zijn dan telt u ze mee in het totale aantal kilometers. Vermenigvuldig het aantal wekelijkse kilometers met 48, er vanuit gaande dat u 4 weken per jaar op vakantie bent.
 • Last but not least zijn er de incidentele ritjes. Dat verschilt natuurlijk per persoon. Wij zouden hier 100 kilometer per maand voor rekenen. Dat komt dus op 1200 kilometer per jaar. Dat is het laatste cijfer op uw lijstje.

Tel nu alle cijfers op uw lijstje bij elkaar op. U heeft nu een nauwkeurige schatting van uw totaal aantal kilometers. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend langs komen in een showroom van ABD Renault of kunt u contact  opnemen.

 

 

 

Wat is BKR?
 • Het BKR registreert kredieten en leningen. Als u een vaatwasser koopt op afbetaling, of een hypotheek afsluit bij de bank. Dank komen die gegevens altijd in de database van het BKR. Dat is wettelijk verplicht in Nederland. 
  Een private lease overeenkomst valt ook onder deze plicht. Als u bij ons een private lease aanvraag doet, dan beginnen we altijd met het toetsen van uw gegevens bij het BKR. Zo kunnen we beter inschatten of de overeenkomst bij uw financiële situatie past.
  Als we de private lease overeenkomst daadwerkelijk afsluiten dan registreren we die bij het BKR. Voor meer informatie over BKR registratie kunt u vrijblijvend contact
    opnemen met onze verkopers of eens langs komen in de showroom voor een vrijblijvend Private lease voorstel.

 

Veelgestelde vragen

Hieronder vind u antwoord op de veelgestelde vragen over ABD Renault Private Lease