Plan een proefrit aan huis

Onze showrooms zijn tot nader bericht gesloten. Wel staan wij nog steeds voor u klaar voor een proefrit of voor het kopen van een auto bij ABD. Onze verkoopadviseurs blijven u in deze periode online of telefonisch adviseren. Ook kunt u nog steeds een proefrit maken. Wij zorgen ervoor dat u de auto kan bekijken en testen wanneer het u schikt bij u thuis. Uiteraard volgen wij ten alle tijde de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op.

privateleaseWillem.jpg

Geen showroombezoek

Een proefrit bij één van onze showrooms is helaas nu niet mogelijk. Wel is het mogelijk om een vrijblijvende proefrit met de desbetreffende auto bij u thuis te maken. Laat uw contactgegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op.

Vul onderstaand formulier in om een geheel vrijblijvende afspraak te maken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Proefrit inplannen

Proefrit op locatie

Advies aan huis

U hoeft de deur niet meer uit om de door u gewenste auto te bekijken en/of een proefrit te maken. Want wij komen met de auto bij u thuis. Zo kunt u in uw eigen omgeving een proefrit maken en vertellen wij bij u thuis of op een gewenste locatie informatie over het voertuig.

Advies aan huis: vrijblijvende afspraak inplannen