Plan een persoonlijke afspraak

Onze showrooms zijn geopend en u bent van harte welkom. Maar wilt u de showroom exclusief en voor u alleen? Plan dan nu uw persoonlijke afspraak en profiteer direct van extra hoge kortingen!Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt in één van onze vestigingen, dan zorgen wij ervoor dat u op dat moment alleen in onze showroom bent. Kies uw vestigingen plan direct een geheel vrijblijvende persoonlijke afspraak. 

Wilt u in uw eigen omgeving een proefrit maken? Of een vrijblijvend advies over uw gewenste auto? Dan komen wij gewoon met de auto bij u thuis. Uiteraard volgen wij ten alle tijde de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op.

privateleaseWillem.jpg

Persoonlijke showroomafspraak

Wilt u er zeker van zijn dat u alleen of samen met uw partner in onze showroom aanwezig bent? Plan dan nu een geheel vrijblijvend uw showroombezoek in één van onze vestigingen. Onze verkoopadviseurs nemen graag de tijd om te luisteren naar uw verhaal en uw wensen. Met behulp van hun expertise en advies vindt u uw nieuwe auto. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op.

Vul onderstaand formulier in om een geheel vrijblijvende afspraak te maken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Persoonlijk showroombezoek inplannen

Proefrit op locatie

Advies aan huis

U hoeft de deur niet meer uit om de door u gewenste auto te bekijken en/of een proefrit te maken. Want wij komen met de auto bij u thuis. Zo kunt u in uw eigen omgeving een proefrit maken en vertellen wij bij u thuis of op een gewenste locatie informatie over het voertuig.

Advies aan huis: vrijblijvende afspraak inplannen