Proefrit

Maak een proefrit

Bij ABD Renault staat uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop. U bent nog steeds van harte welkom in onze showroom. Maar wij komen ook gewoon naar u toe! Zo hoeft u de eigen straat niet eens uit voor het maken van een proefrit!

Wij houden ten alle tijde 1,5 meter afstand en tijdens het brengen van de auto maken wij gebruik van extra beschermingmiddelen zoals; stuurhoezen, stoelhoezen en handschoenen. De sleutel deponeren we indien gewenst in de brievenbus. Uiteraard alles in overleg met u zodat alles op uw wensen afgestemd kan worden.

Proefrit op locatie

Plan een proefrit

U bent nog steeds van harte welkom voor het maken van een proefrit bij één van onze vestigingen. Maar wij komen nu ook naar u toe. Zo hoeft u de deur niet uit voor het maken van een proefrit. Plan direct en vrijblijvend een proefrit aan huis. 

ABD Renault openingstijden

Private shopping

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt in één van onze vestigingen, zorgen wij ervoor dat u op dat moment alleen (of samen met u partner) in onze winkel bent! Kies uw vestiging en plan direct een persoonlijke afspraak in.