ABD Rallyrit

Zin in een uitje? Op zaterdag 28 en zondag 29 november organiseert ABD de ABD Rally-rit. Want wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u wel toe bent aan een uitje. Helaas zijn de mogelijkheden beperkt maar daar hebben wij een heel goed alternatief op verzonnen. De ABD RALLY - RIT! Een mooie tocht van circa 2 uur door het mooie Friese landschap.

ABD Rally - route langs bijzondere plaatsen

Wat houdt de rally-rit precies in?

U zoekt naar letters die u op de route tegenkomt en beantwoordt de vragen die u kunt vinden op de posters aan de route. Het kan zijn dat de letters en de vragen soms ietwat verborgen zijn, het blijft dus goed opletten.De route is vanaf vrijdag 27 november hier te downloaden. Er zijn twee startpunten: Dit zijn ABD Renault Drachten aan de Jade 1 en ABD Nissan Heerenveen aan de Skrynmakker 27. U kiest zelf uw startlocatie. Deze locatie is ook weer uw eindbestemming. En het allerleukste is, de ABD RALLY - RIT is geheel gratis. U betaalt zelf u brandstof kosten.

route vanaf 27 november te downloaden

ABD Rally - Friese landschap

Wanneer is de rally-rit

Het leuke van deze rit is dat u hem kunt doen op zaterdag 28 of zondag 29 november. U kunt dus zelf kiezen welke dag en welk tijdstip. I.v.m. het naleven van de RIVM corona regels zijn geen controle posten.

ABD Rally - Route

Voor wie is de Rally-rit?

U kunt vanaf 2 personen deelnemen. De ABD RALLY - RIT is zo ook een leuk uitje voor het gezin!

Foto's 
Uiteraard kijken wij graag mee hoe u de ABD RALLY RIT beleeft. Wij ontvangen dan ook graag leuke foto's. Uiteraard gemaakt door de bijrijder of wanneer u stil staat. Let op: met het toesturen van de foto's geeft u toestemming dat wij deze gebruiken op onze website en social media kanalen. UIT ALLE FOTO'S WORDEN OOK DE LEUKSTE BELOOND MET EEN WASSTRAAT BON!

Uiteraard valt er wat te winnen

De deelnemers die de meeste letters goed heeft en de juiste antwoorden heeft gegeven is de winnaar! Deze winnaar wordt voor 22 december op de hoogte gebracht en wint een compleet verzorgd diner thuis van een toprestaurant uit de regio. Ook hebben we mooie prijzen voor de plaatsen 2 t/m 5. Dus zeker de moeite waard om mee te doen!

Let op: inschrijven is niet nodig