ABD Renault-Trafic-Passenger-header

Trafic passenger

Al vanaf
€49.871,-
Vrijblijvende offerte
ABD Renault-Trafic-Passenger-USP1

De nieuwe Trafic Passenger

Met zijn uitgeblinkte exterieur is deze ruime personenwagen een ware eyecatcher. Met het nieuwe design heeft de Trafic Passenger een nog krachtigere uitstraling gekregen met Full LED-koplampen, een met chroom afgewerkte grille en een zeer ruim interieur. Ervaar nu zelf de luxe van extra ruimte.

Proefrit en levering aan huis!

Wilt u de nieuwe Renault Traffic Passenger uitproberen? Dat kan nog steeds met een proefrit aan huis. Of op een door u gekozen locatie.

Kenmerken

ABD Renault-Trafic-Passenger-dashboard

Dashboard & opbergruimte

De nieuwe Renault TRAFIC Passenger biedt u zeer veel ruimte. Geen tenten meer op de achterbank, koffers of grote tassen. Alles past in de bagageruimte. Ook rondom de bestuurder en alle passagiers zijn genoeg opbergvakken aangebracht. Zo zit iedereen comfortabel en zichtbaar te genieten van de reis.

ABD Renault-Trafic-Passenger-bagageruimte

9 Personen en de bagage

Dankzij de grote bagageruimte en het ruime, modulaire interieur past u de nieuwe TRAFIC Passenger aan uw behoeften aan. U kunt tot wel 9 passagiers meenemen, zonder dat dit ten koste gaat van de bagageruimte.

ABD Renault-Trafic-Passenger-technologie

De slimme technologie van Renault

Files, parkeren in kleine vakken, weinig tijd. In een drukke stad is rijden vaak stressvol. In de nieuwe TRAFIC Passenger profiteert u van de nieuwste technologie die u door het hectische stadse verkeer heen loodst. En met de achteruitrijcamera parkeert u uw TRAFIC Passenger wél op de kleinste plekjes. Daarnaast is de TRAFIC Passenger uitgerust met Apple Carplay of Android Auto.

Uitvoeringen

ABD Renault-Trafic-Passenger-life

Trafic Life

Nu al vanaf € 49.871,75 

Grand uitvoering leverbaar vanaf: € 50.839,75 


De rijke basisuitvoering o.a. voorzien van: ABS, airbag bestuurder en passagier, dagrijverlichting LED C-shape, R-Plug & Radio & Full LED koplampen.

 

ABD Renault-Trafic-Passenger-zen

Trafic Zen

Nu al vanaf € 51.686,75 

Grand uitvoering leverbaar vanaf: € 52.654,75 


T.o.v. de Life extra uitgerust met o.a: Airbag uitschakelaar, achterruitverwarming & exterieur details in kleur

ABD Renault-Trafic-Passenger-intens

Trafic Intens

Nu al vanaf € 51.686,75 

Grand uitvoering leverbaar vanaf: € 55.316,75


T.o.v. de Zen extra uitgerust met o.a: Donker getinte ruiten, lederen stuurwiel, opbergvak in dashboard passagierszijde, chrome sierstrips in dashboard & spotverlichting vóór.

Motor

ABD Renault-Trafic-Passenger-header

De nieuwe TRAFIC Passenger is voorzien van een nieuwe motor en een nieuwe, automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling

Dankzij de nieuwe motor van 2.0 L van de 5de generatie en de nieuwste technologie profiteert u nog langer van meer vermogen (+25 pk) en een hogere koppel (+40 Nm). Tegelijkertijd wordt er minder brandstof verbruikt en minder CO2 uitgestoten. Profiteer van meer rijplezier en houd meer controle over het daadwerkelijke brandstofverbruik.

ABD Renault-Trafic-Passenger-adblue

AdBlue®

Met AdBlue® kan de uitstoot van schadelijke stoffen in grote mate worden beperkt, terwijl de prestaties van de motor hetzelfde blijven. De 'AdBlue®'-tank' van 20 liter is eenvoudig zelf bij te vullen, dankzij de snelle toegang tot de dop in het tankgedeelte rechts van de bestuurdersdeur. Bijvullen is ook mogelijk bij uw eigen tankstation in de buurt.

Stop & Start

Met dit systeem vermindert u het brandstofverbruik en de uitstoot van broeikasgassen. Met de Stop & Start-technologie wordt de motor uitgeschakeld wanneer u niet rijdt (file, rood stoplicht, etc.) en weer gestart wanneer u gas geeft om weg te rijden.

ECO-modus + DRIVING ECO2

U schakelt de ECO Mode eenvoudig in via het dashboard en beperkt zo het brandstofverbruik. Het DRIVING ECO2*-systeem is geïntegreerd in R-LINK Evolution. Het analyseert uw rijstijl en geeft u adviezen om nog zuiniger te rijden. De realtime rijstijlindicator stelt u in staat uw doelen voor milieuvriendelijk rijden te behalen.

privateleaseWillem.jpg

Plan uw persoonlijke showroombezoek

Vanaf 3 maart is showroombezoek op afspraak weer mogelijk. Plan daarom nu een geheel vrijblijvend uw showroombezoek in één van onze vestigingen. Onze verkoopadviseurs nemen graag de tijd om te luisteren naar uw verhaal en uw wensen. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op.

Plan showroombezoek

Klaar om de Trafic Passenger verder te ontdekken?

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaande gegevens in en wij sturen u een offerte op maat. Wilt u graag vrijblijvend een proefrit maken? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.