Nieuwe renault trafic

Nieuwe Trafic Business

Al vanaf
€19.970,-
Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen
Nieuwe Trafic 2019

Nieuwe Trafic business edition

De TRAFIC Business is dé oplossing voor ondernemers die de bus privé gebruiken en bijtelling betalen. De bijtelling wordt normaal altijd berekend over de catalogusprijs incl. BTW en BPM, die veel hoger ligt dan de netto aanschafprijs.

Er wordt bij aankoop van een bestelauto vaak een flinke korting gegeven, maar de bijtelling wordt bepaald aan de hand van de prijs zonder korting. Renault verwerkt die korting nu direct in de catalogusprijs. Zo profiteert u van een scherpe aankoopprijs én een gunstige bijtelling.

Vrijblijvende offerte meer informatie 

ABD Renault check
Nu bij ABD gegarandeerd de beste Trafic deal van Nederland
ABD Renault check
Klanten beoordelen ons met een 9,4
ABD Renault check
ABD is Renault Dealer of the Year

Kenmerken

Ga professioneel uitgerust naar uw volgende klus met de nieuwe Trafic business edition.

Renault Trafic business edition 2020

Uw visitiekaartje

Laat zien dat het goed gaat met uw zaak. En kies voor een Renault TRAFIC Business met een in carrosseriekleur meegespoten voorbumper en machtige 16” wielen met wieldop ‘Paris’. Voor een optimaal zicht profiteert uvan de verhelderende LED PURE VISION koplampen die tevens zijn voorzien van LED-dagrijverlichting. Parkeren is van nu extra eenvoudig, dankzij de standaard parkeersensoren in de achterbumper.

ABD Renault-Trafic-Passenger-technologie

Navigatie en airco

Navigeer moeiteloos naar elke bestemming met het standaard Media Nav multimedia- en navigatiesysteem dat tevens ondersteuning biedt voor Apple Carplay ™ en Android Auto™. Daarnaast ontbreekt de handbediende airconditioning niet en kunt u de ramen en spiegels elektrisch bedienen.

ABD Renault nieuwe Trafic-functionele laadruimte-2019.jpg

Laadruimte

De Renault TRAFIC Business wordt standaard geleverd als gesloten bestel in de lengte 2 /hoogte 1. Daarmee profiteert u van een praktische en hoekige laadruimte met een laadvolume van 6.03 m3 en een laadlengte van 2.90 meter. Ook is de Renault TRAFIC Business leverbaar als Gesloten Bestel en Dubbele Cabine en heeft u de keuze uit een handbak of automaat.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte? Een vrijblijvende proefrit? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.