ABD dealer of the year 2019

Body

ABD opnieuw uitgeroepen tot 'Renault Dealer of the Year'

SCHIPHOL-RIJK - ABD Renault is opnieuw uitgeroepen tot 'Renault Dealer of the Year'. ABD was in 2019 opnieuw onverslaanbaar op het gebied van klanttevredenheid, Sales & After Sales-kwaliteit, en de realisatie van de Sales & After Sales-objectieven.

 

In totaal elf keer in de prijzen

ABD Renault is voor het zesde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot 'Renault Dealer of the Year'. De Renault Dealer of the Year Award is de vervanger van de Global Quality Award, de prijs voor de beste servicekwaliteit. ABD won eerder al vijf keer de Global Quality Award.   

 

Stijgende klanttevredenheid

Met een eindscore van 88.8 van de 100 maximaal te behalen punten was ABD opnieuw onverslaanbaar op het gebied van klanttevredenheid. Opvallend is de stijgende lijn in de klanttevredenheid score: in 2017 78,8 punten, in 2018 86,3 punten en in 2019 maar liefst 88,8 punten. 

ABD Renault Dealer of the Year

Fotobijschrift: De heer Gerry Okkema (midden), directie Renault ABD, winnaar van de Renault Dealer of the Year 2019-verkiezing, ontvangt de eerste prijs uit handen van de heer Jérôme Pannaud (R.), General Manager Renault Benelux en mevrouw Christelle Réale (L.), Country Operations Director Renault Netherlands.