Acties

Of het nu gaat om extra voordeel op uw nieuwe particuliere auto, uw bedrijfswagen, of om onderhoudsacties: Bij ABD Renault hebben wij altijd de juiste voordelen voor u! Zo bent u verzekerd van de beste prijs én de beste services. 

Personenauto's

Ontdek al onze acties op personenauto's en profiteer van hoge kortingen én een extra hoge inruilwaarde

Image
Renault Megane E-Tech auto van het jaar 2022

Subsidie elektrische auto 2023

Profiteer nu van €2.950 overheidssubsidie. Elektrisch rijden met Renault wordt zo wel heel aantrekkelijk. Direct uit voorraad leverbaar.
Image
ABD Renault - Niewe Renault Mégane E-TECH Electric - 220 PK en 470 km actieradius

Renault Mégane E-Tech Electric Actie

100% elektrisch, 160 kW of 220 pk, een actieradius van 470 km (WLTP) én nul uitstoot. Kies nu voor de nieuwe Megane E-Tech. Direct uit voorraad leverbaar.

Bedrijfswagens

Image
ABD Renault - Master Bakwagen - voorzijde

Renault Master Bakwagen actie

Meer dan 40 Master bakwagens direct uit voorraad leverbaar. In alle afmetingen, kleuren en met verschillende opties en optiepakketten op voorraad. Dat betekent direct rijden én profiteren van extra voordeel.
Image
Renault bedrijfswagenactie

Bedrijfswagen actie

Problemen met de levering van een nieuwe bedrijfswagen? Niet bij ABD. Ruim 75 bedrijfswagens direct uit voorraad leverbaar tegen de scherpste prijs én met extra voordelen.
Image
Nieuwe elektrische Renault kangoo

De nieuwe Renault Kangoo E-Tech Electric Actie

De beste in zijn klasse met een actieradius tot maar liefst 300 km (WLTP), een trekgewicht van 1.500 kg en de grootste zijopening op de markt.
Image
Nieuwe Express

Renault Express voorraadactie

Kies nu voor de nieuwe Renault Express. Rijd nog dit jaar en profiteer van de vijf zekerheden. Al vanaf € 148 p/mnd met Financial Lease.
Image
Renault Kangoo Z.E. International Van Of the Year 2022

Nieuwe Kangoo uitgeroepen tot International Van of the Year 2022

De vooruitstrevende bedrijfswagen werd tot winnaar uitgeroepen door een internationale jury.

Onderhoud en service

Image
Winterbandenactie ABD Renault

Winterbandenactie

Het is weer tijd om de bande wisselen. Profiteer nu van 25% korting op bridgestone winter- of all season banden! Mis dit voordeel niet.
Image
ABD Renault - renault verzekering - bol.com kaar

ABD Renault autoverzekering

Met Renault Autoverzekering rijdt u met een veilig gevoel op weg met uw personen- of bedrijfswagen. Sluit nu bij ons de Renault autoverzekering af en ontvang tijdelijk een Bol.com cadeaukaart ter waarde van € 50,-

Of het nu gaat om extra voordeel op uw nieuwe particuliere auto, uw bedrijfswagen, of om onderhoudsacties: Bij ABD Renault hebben wij altijd de juiste voordelen voor u! Zo bent u verzekerd van de beste prijs én de beste services. De vanaf prijs is een consumentenadviesprijs inclusief extra voordeel en onvermijdbare kosten. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Bekijk de actievoorwaarden. Alle prijzen zijn onder voorbehoud.  Bekijk alle actievoorwaarden