Elektrische auto's

Rijden in een elektrische auto is een verrassende ervaring. Het is comfortabel, voordelig én duurzaam. Benieuwd of elektrisch rijden iets voor u is? Bekijk de modellen, lees meer over de financiering en het elektrisch rijden of kom langs in één van onze vestigingen. Wilt u graag een elektrische auto vrijblijvend uitproberen? Dat kan in al onze vestigingen. Zo ontdekt u zelf of elektrisch rijden bij u past. 

Het indienen van aanvragen blijft mogelijk

Voor nieuwe elektrische auto’s is al meer subsidie aangevraagd dan het jaarbudget. Dit geldt voor koop en lease. Dient u een aanvraag in nadat het jaarbudget op is? Dan wordt uw aanvraag doorgeschoven naar 2021. Heeft u nog geen aanvraag ingediend, maar bent u dit wel van plan? Het indienen van aanvragen blijft mogelijk.

100 % elektrische modellen

Image
Nieuwe Twingo Z.E.

Nieuwe TWINGO Z.E.

Al vanaf
€19.590,-
Image
Renault zoe

ZOE

Al vanaf
€17.390,-
Image
Renault Twizy

Twizy

Al vanaf
€7.680,-
Image
ABD Renaut - Kangoo Z.E.

Kangoo Z.E.

Al vanaf
€25.945,-
Image
ABD Renaut - MasterZ.E.

Master Z.E.

Al vanaf
€59.995,-

Plugin-in Hybride

Image
Nieuwe Renault Megane E-Tech

Nieuwe Megane Estate E-Tech

Al vanaf
€30.090,-
Image
Hybride renault captur

Captur Plug-in Hybrid

Al vanaf
€30.790,-
Private lease p.m. vanaf
€519,-

Hybride

Image
Hybride renault clio

Nieuwe CLIO E-Tech

Al vanaf
€20.490,-
Private lease p.m. vanaf
€369,-

ABD specialist in elektrisch rijden

Bij ABD zijn wij al vanaf 2011 actief met elektrische auto’s. Dit houdt in dat wij samen met Renault voorop lopen en alle kennis en faciliteiten in huis hebben op het gebied van elektrisch rijden.

Bijna geen andere technologie ontwikkelt zich zo sterk als die van elektrisch rijden. De milieuvriendelijke balans en de lagere geluidsoverlast, die het elektrisch rijplezier met zich meebrengt, zijn de meest gehoorde voordelen. Maar dit zijn lang niet de enige voordelen. Ontdek alle voordelen bij ABD Renault. 

 

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. inclusief extra voordeel en onvermijdbare kosten. Bekijk de actievoorwaarden. Alle prijzen zijn onder voorbehoud.