Elektrische auto's

Rijden in een elektrische auto is een verrassende ervaring. Het is comfortabel, voordelig én duurzaam. Benieuwd of elektrisch rijden iets voor u is? Bekijk de modellen, lees meer over de financiering en het elektrisch rijden of kom langs in één van onze vestigingen. Wilt u graag een elektrische auto vrijblijvend uitproberen? Dat kan in al onze vestigingen. Zo ontdekt u zelf of elektrisch rijden bij u past. 

Personenauto's

Image
Megane Electric overzicht

Mégane Electric

Al vanaf
€38.370,-
Private lease p.m. vanaf
€619,-
Image
nieuwe elektrische twingo

Twingo

Al vanaf
€19.490,-
Private lease p.m. vanaf
€399,-
Image
Renault ZOE kopen

ZOE

Al vanaf
€34.895,-
Private lease p.m. vanaf
€619,-
Image
Twizy modeloverzicht

Twizy

Al vanaf
€12.490,-

Bedrijfswagens

Image
Kangoo electric overzichtpagina

Nieuwe Kangoo E-Tech Electric

Al vanaf
€29.690,-
Image
Master Electric modeloverzicht

Master Z.E.

Al vanaf
€56.000,-

Plugin-in Hybride

Image
Megane Estate plug-in hybride

Megane Estate Plug-In Hybrid

Al vanaf
€36.845,-
Image
Renault Captur plug-in hybride

Captur Plug-in Hybride

Al vanaf
€36.095,-
Private lease p.m. vanaf
€569,-

Hybride

Image
Hybride Renault Clio

Clio Hybride

Al vanaf
€26.315,-
Private lease p.m. vanaf
€464,-
Renault hybride

Hybride (ook wel HEV genaamd): Een hybride (HEV) auto heeft een verbrandingsmotor en een accumotor. U kunt de batterij van een HEV niet opladen met een stekker. De batterij wordt bijgeladen door energie die vrijkomt tijdens het rijden en afremmen. Een hybride auto kan korte afstanden volledig elektrisch rijden en schakelt daarna automatisch over op de verbrandingsmotor.

Plug-in Hybride (ook wel PHEV genaamd): De Plug-in hybride (PHEV) is een tussenvorm van een hybride en volledig elektrische auto. Bij een PHEV beschikt de auto over een brandstofmotor en een grotere batterij, die u met een stekker kunt opladen. Hierdoor kunt u korte afstanden volledig elektrisch rijden, en kunt u voor de aandrijving van de wielen, zowel de batterij als de brandstofmotor aanspreken.

ABD specialist in elektrisch rijden

Bij ABD zijn wij al vanaf 2011 actief met elektrische auto’s. Dit houdt in dat wij samen met Renault voorop lopen en alle kennis en faciliteiten in huis hebben op het gebied van elektrisch rijden.

Bijna geen andere technologie ontwikkelt zich zo sterk als die van elektrisch rijden. De milieuvriendelijke balans en de lagere geluidsoverlast, die het elektrisch rijplezier met zich meebrengt, zijn de meest gehoorde voordelen. Maar dit zijn lang niet de enige voordelen. Ontdek alle voordelen bij ABD Renault. 

 

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. inclusief extra voordeel en onvermijdbare kosten. Bekijk de actievoorwaarden. Alle prijzen zijn onder voorbehoud.