Glasservice

Glasschade, u vraagt er niet om, maar toch gebeurt het. Gelukkig staan wij voor u klaar. Voor het herstellen van ruitschade werken wij samen met Dealerglas. 

ABD Renault check
Reparatie volgens fabrieksspecificatie, met originele onderdelen
ABD Renault check
Direct kallibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging
ABD Renault check
Wij regelen alles met u verzekeraar of leasemaatschappij
Ruitschade Renault

Snel weer op weg

Het vervangen van een voorruit neemt hoogstens een dag in beslag. Het vervangen van een kleine ruitbeschadiging is binnen een uur klaar. 

Afspraak inplannen

Ruitschade herstellen Renault

Heeft u een kleine ruitbeschadiging buiten uw blikveld? Dan is het zelfs vaak mogelijk om de oude ruit te herstellen. Hiervoor gebruiken we een speciale, onzichtbare kunsthars. Deze ingreep is binnen een uur klaar. Na de reparatie is de ruit weer net zo sterk als voorheen. Omdat zo'n reparatie goedkoper is dan een ruit vervangen, geven verzekeringsmaatschappijen de voorkeur aan reparatie. Een Casco-, WA-Plus of glasverzekering dekt vrijwel altijd deze kosten.

Voor het vervangen of repareren van een ruit rekenen wij een All-in prijs. Bovendien krijgt u 12 maanden Renault Reparatie Garantie en blijft de carrosseriegarantie, zoals die voor de reparatie gold, volledig van kracht.

Renault ruitschade herstel

De echte fabrieksvoorruiten worden speciaal ontworpen voor uw Renault. Hierdoor profiteert u van een uitstekende afdichting en visueel, thermisch en akoestisch comfort. Uit grondige tests is gebleken dat de ruiten uitstekend bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. Zelfs de randen blijven in uitstekende staat, terwijl het glas van de voorruit hier vaak juist het meest kwetsbaar is.

Voor het herstellen van uw ruitschade werken wij ook uitsluitend met 100% origineel Renault herstelmateriaal.

ABD Renault - Glasservice - Dealerglas

ABD werkt samen met Dealerglas

Dealerglass zorgt ervoor dat elke Renault-rijder in het geval van ruitschade altijd terecht kan bij de Renault-dealer, ook via de lease- of verzekeringsmaatschappij.

Via ABD Renault -erkend Renault dealer - bent u verzekerd van vakkundig herstel én gebeurt dit altijd volgens fabrieksvoorschriften met originele onderdelen. Dealerglass regelt voor u de afhandeling met u lease- of verzekeringsmaatschappij. Wel zo handig.  

Afspraak inplannen

Offerte aanvragen?

Glasservice