ABD Nieuws

ABD Renault Nieuws

Image
Nieuwe Renault Trafic

De nieuwe Renault Trafic vanaf nu te bestellen

Renault versterkt het bedrijfswagenaanbod met de nieuwe Trafic. Het model is vanaf nu te bestellen en perfect afgestemd op de behoeften en verwachtingen van professionals en wagenparkbeheerders. Sinds de lancering in 1980 is de Renault Trafic uitgegroeid tot een ware bestseller die maar liefst 2,2 miljoen klanten in vijftig landen wist te verleiden.
Image
Megane E-tech

Volledig nieuwe MEGANE E-TECH Electric

Met de MEGANE eVision conceptcar die onthuld werd tijdens Renault eWays: The Challenge towards Zero Emissions, kondigde Renault het eerste volledig elektrische model voor het C-segment aan.
Image
Renault Arkana

Prijzen nieuwe Renault ARKANA bekend

De prijzen van de nieuwe Renault Captur e-tech hbyrid 140 en R.S. line zijn bekend. Deze efficiënte hybrideversie zijn nu ook per direct te bestellen!
Image
ABD Renault - Nieuws - Renault E TECH Captur

Prijzen Renault CAPTUR E-TECH Hybrid en R.S. Line bekend

De prijzen van de nieuwe Renault Captur e-tech hbyrid 140 en R.S. line zijn bekend. Deze efficiënte hybrideversie zijn nu ook per direct te bestellen!
Image
Nieuwe Express

Prijzen nieuwe Express bekend

De prijzen van de nieuwe Renault Express zijn bekend. Deze compacte en praktische bestelwagen is leverbaar vanaf € 12.990,- (excl. BTW/BPM).
Image
Nieuwe Kangoo

De nieuwe Renault KANGOO

Het nieuwe model heeft een aantal van zijn beste eigenschappen behouden en biedt een ongeëvenaard breed gamma aan carrosserietypen en motoren. Het design is robuust aan de buitenkant en evenaart het niveau van een personenwagen aan de binnenkant: dit is een bestelauto die stappen voorwaarts zet.
Image
Trafic en SpaceClass

De nieuwe Trafic-reeks voor personenvervoer

Naast de Express en de KANGOO, introduceert Renault ook zijn nieuwe Trafic-reeks voor personenvervoer. Er komen twee nieuwe uitvoeringen: de Combi, voor een groot aantal passagiers, en de SpaceClass, bestemd voor de veeleisende klant die op zoek is naar veelzijdigheid, ruimte en exclusief comfort.
Image
Nieuwe Express

De nieuwe Renault Express

De nieuwe EXPRESS is het antwoord van Renault op vragen van klanten die op zoek zijn naar ruimte en gebruiksgemak. Er is gezorgd voor optimaal laadgemak door afmetingen die geen enkele andere bestelwagen in dit segment biedt. Ontdek de Nieuwe Renault Express zelf.
Image
new doors

Renault bedrijfswagens opent nieuwe deuren

Renault vernieuwt het aanbod lichte bedrijfswagens en breidt dit verder uit. Na de nieuwe Master in 2019 volgen nu de nieuwe Kangoo, de nieuwe Express, de nieuwe Trafic Combi en de nieuwe SpaceClass.
Image
renault logo

Een Renaulution voor de diamant

Wie denkt er niet meteen aan Renault als je een diamant ziet? Dat is niet voor niets! Deze geometrische vorm staat al sinds 1925 bekend als het merklogo van Renault. En dat zal voorlopig niet veranderen. Gilles Vidal, Renault Design Director, vertelt hoe dit nieuwe logo tot stand is gekomen.
Image
Oud-nieuw

R5 prototype: Een brug tussen het heden en het verleden.

Na het eerste deel waarbij we de herinterpretatie van de cultlook van de originele R5 uitlichtten, nemen we nogmaals een kijkje backstage bij Renault Design. We spreken François Leboine, directeur Design Concept and Show-Cars bij Renault, die uitlegt hoe je de retro-futuristische benadering van het Renault 5-prototype succesvol maakt en waarmee een brug wordt geslagen tussen het heden en het verleden.
Image
1-2021-Renault-5-Prototype.jpg

R5 prototype, koplampen met een ondeugende knipoog

Een cultwagen uit de jaren zeventig met knipogende koplampen? Dat kan maar een auto zijn: de R5 natuurlijk! Zijn guitige blik maakt deel uit van ons erfgoed. De in januari onthulde Renault 5 Prototype mocht zijn voorouder dan ook niet verloochenen. Nicolas Jardin, exterior designer van het prototype, vertelt ons hoe hij de befaamde blik van de oorspronkelijke Renault 5 op moderne wijze heeft geïnterpreteerd.