ABD Nieuws

ABD Renault Nieuws

Image
ABD Renault - nieuwe Trafic 2022 - mobile header

Nieuwe Renault Trafic nu in de showroom

De nieuwe Renault Trafic is de bedrijfswagen met de langste laadlengte in zijn klasse, tot wel 4,15 meter. Hij heeft een laadvermogen tot 1175 kg en een trekgewicht tot 2500 kg. Ontdek hem nu zelf bij ons in de showroom. U rijdt de nieuwe Trafic al vanaf € 209 per maand inclusief 4 jaar garantie en onderhoud.
Image
Nieuwe Austral

Nieuwe Renault Austral toont zijn elegante en krachtige silhouet

In lichte en donkere vormen toont de nieuwe Renault Austral een eerste glimp van zijn elegante en krachtige silhouet. 

Image
Nieuwe Renault Megane E-Tech - pre order nu bij ABD

Nieuwe Megane E-Tech uitgeroepen tot Top Gear's 'Family Hatch of the Year'

De Renault Mégane E-Tech heeft de felbegeerde Top Gear's 'Family Hatch of the Year' award in de wacht gesleept.
Image
ABD Renault - Niewe Renault Mégane E-TECH Electric - 220 PK en 470 km actieradius

Pre-order nu de nieuwe Renault Megane E-Tech

Wilt u als één van de eersten in Nederland wegrijden in de splinternieuwe 100% elektrische Renault Mégane? Pre-order dan nu uw Megane e-tech bij ABD en stel uw productieplek vast.
Image
Nieuwe Renault Megane E-Tech - pre order nu bij ABD

De nieuwe Renault Megane E-Tech electric

De nieuwe Megane E-Tech electric is het eerste elektrische model van generatie 2.0 van Renault en luidt een nieuw hoofdstuk in: De Megane van de toekomst is er al! Een nieuwe generatie is geboren.
Image
Renault Kangoo Z.E. International Van Of the Year 2022

Nieuwe Renault Kangoo uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2022’

De nieuwe Renault Kangoo is uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2022’ (IVOTY). De vooruitstrevende bedrijfswagen werd tot winnaar uitgeroepen door een internationale jury van 24 bedrijfswagenjournalisten. De Kangoo wordt vooral geroemd om zijn efficiëntie, veiligheid, duurzaamheid en milieunormen.
Image
Nieuwe Renault Kangoo bij ABD Renault

De nieuwe Renault Kangoo staat nu in de showrooms

De nieuwe Renault Kangoo staat vanaf nu bij ons in de showrooms. Maak kennis met de compleet vernieuwde Kangoo.
Image
Nieuwe Renault Kangoo elektrisch

De nieuwe Renault KANGOO Z.E.

Renault introduceert de nieuwe Kangoo E-Tech electric. Deze 100% elektrisch aangedreven versie legt de lat hoger dan ooit om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van professionals. Een actieradius tot wel 300 km, terwijl het laadvermogen, laadvolume en trekgewicht gelijk zijn aan die van de Renault Kangoo met een verbrandingsmotor.
Image
Nieuwe Renault Trafic

De nieuwe Renault Trafic

Renault versterkt het bedrijfswagenaanbod met de nieuwe Trafic. Het model is vanaf nu te bestellen en perfect afgestemd op de behoeften en verwachtingen van professionals en wagenparkbeheerders. Sinds de lancering in 1980 is de Renault Trafic uitgegroeid tot een ware bestseller met maar liefst 2,2 miljoen klanten.
Image
Renault Arkana

Prijzen nieuwe Renault ARKANA bekend

De prijzen van de nieuwe Renault Captur e-tech hbyrid 140 en R.S. line zijn bekend. Deze efficiënte hybrideversie zijn nu ook per direct te bestellen!
Image
Nieuwe Express

Prijzen nieuwe Express bekend

De prijzen van de nieuwe Renault Express zijn bekend. Deze compacte en praktische bestelwagen is leverbaar vanaf € 12.990,- (excl. BTW/BPM).
Image
Trafic en SpaceClass

De nieuwe Trafic-reeks voor personenvervoer

Naast de Express en de KANGOO, introduceert Renault ook zijn nieuwe Trafic-reeks voor personenvervoer. Er komen twee nieuwe uitvoeringen: de Combi, voor een groot aantal passagiers, en de SpaceClass, bestemd voor de veeleisende klant die op zoek is naar veelzijdigheid, ruimte en exclusief comfort.