Hybride modellen

Renault heeft de Renault E-TECH modellen gelanceerd: een innovatief aanbod van Hybride en plug-in hybride motoren. Een vooruitstrevende techniek die uw rijbeleving 100% compleet zal maken. De hybride modellen zijn ontworpen als elektrische auto, maar rijden als een benzine auto. Ontdek nu zelf de sensatie van elektrisch rijden met een sportieve, directe respons. En dat terwijl u bespaart op brandstofkosten. 

 

Hybride modellen

Image
ABD eindejaarsactie renault clio hybride

Clio Hybride

Al vanaf
€24.038,-
Private lease p.m. vanaf
€364,-
Image
ABD eindejaarsactie renault captur hybride

Captur Hybrid

Al vanaf
€29.869,-
Private lease p.m. vanaf
€459,-
Image
ABD eindejaarsactie renault arkana

Nieuwe Arkana

Al vanaf
€33.090,-
Private lease p.m. vanaf
€469,-
Image
ABD eindejaarsactie renault megane estate hybride

Megane Estate Plug-In Hybrid

Al vanaf
€33.690,-
Private lease p.m. vanaf
€489,-
Renault hybride

Hybride of Plug-in Hybride?

Hybride (ook wel HEV genaamd): Een hybride (HEV) auto heeft een verbrandingsmotor en een accumotor. U kunt de batterij van een HEV niet opladen met een stekker. De batterij wordt bijgeladen door energie die vrijkomt tijdens het rijden en afremmen. Een hybride auto kan korte afstanden volledig elektrisch rijden en schakelt daarna automatisch over op de verbrandingsmotor.

Plug-in Hybride (ook wel PHEV genaamd): De Plug-in hybride (PHEV) is een tussenvorm van een hybride en volledig elektrische auto. Bij een PHEV beschikt de auto over een brandstofmotor en een grotere batterij, die u met een stekker kunt opladen. Hierdoor kunt u korte afstanden volledig elektrisch rijden, en kunt u voor de aandrijving van de wielen, zowel de batterij als de brandstofmotor aanspreken.