Banden

Nieuwe banden bij ABD Renault

Banden zijn de basis van het rijgedrag van uw auto. Uw nieuwe Renault banden koopt u daarom bij ABD Renault. Wij bieden een groot assortiment banden tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding zodat er altijd een autoband is die perfect bij uw auto past.

ABD Renault check
Betere wegligging
ABD Renault check
Lager brandstofverbruik
ABD Renault check
Langere levensduur
Bandenactie ABD Renault

Actie: nu 30% korting op Bridgestone banden

Het merk Bridgestone staat sinds jaar en dag bekend als kwaliteitsmerk dat uiterst veilige banden levert. En deze kwaliteitsbanden zijn nu bij ABD Renault wel heel voordelig! Een ander groot pluspunt van Bridgestone is dat de bandenslijtage altijd op een zeer laag niveau ligt.

AFSPRAAK MAKEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Ervaar én profiteer van onze expertise

Uw nieuwe Renault banden koopt u bij ABD Renault. Wij bieden een groot assortiment Renault banden tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding zodat er altijd een autoband is die perfect bij ABD Renault past. De juiste band zorgt namelijk voor een verbeterde wegligging, een lager brandstofverbruik en een langere levensduur. 

ABD - Banden vervangen

Direct een offerte aanvragen

Banden
Renault winterbanden

Winterbanden

Winterbanden zorgen voor een kortere remweg en verbeterde wegligging, voor meer grip op natte, gladde of besneeuwde wegen. Je herkent de banden aan de letters M+S (modder en sneeuw) of aan het sneeuwvlokje. Ook bevatten ze een snelheidsaanduiding: Q (160 km/u), T (190 km/u) of H (210 km/u). Vervang versleten banden tijdig: bij een profiel van minder dan 5 millimeter is de band vergelijkbaar met een zomerband.

Renault Zomerbanden

Zomerbanden

Zomerbanden hebben stevig en hard rubber zodat ze goed bestemd zijn tegen het hete asfalt in de zomer. De warmte van de weg warmt de banden namelijk op en maakt ze zachter. Met een normaal profiel van 7 millimeter diep, geven de zomerbanden een extra goede grip en betere acceleratie bij temperaturen boven de 7 graden Celsius. De beste Renault zomerbandenacties vindt u bij ABD Renault. 

Tarieven

De exacte prijs is afhankelijk van een aantal factoren zoals het type en met of zonder opslag. Onderstaand een indicatie van de prijzen. Wilt u een vrijblijvende offerte? Of advies over de meest geschikte band voor uw Renault? Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. 

Wielen wissel zonder opslag

Wisselen van 4 band-velg combinaties. Al vanaf € 49,- per wissel. 

Losse banden wissel zonder opslag

Wij wisselen uw vier losse banden op de velgen en balanceren alle vier de banden. Al vanaf € 98,-

Wielenwissel & opslag per half jaar

Zes maanden opslag, inclusief wissel van de complete set: 4 band en velg combinaties. € 75,- per half jaar. 

Losse banden wissel & opslag per half jaar

Zes maanden opslag, één keer wisselen van vier banden op de velgen en balanceren van 4 banden.