Nieuwe Austral

Nieuwe Renault Austral 2022

De nieuwe Renault Austral

De volledig nieuwe Renault Austral blinkt uit in alle opzichten.  Met een vermogen van 200 PK en het geavanceerde 4Control-systeem houdt niets u meer tegen. 

De 100% hybride SUV wordt bovendien geleverd met de nieuwe generatie E-Tech Hybrid-motoren: een 1.3 TCe mild-hybrid 12V, en een nieuwe 1.2 TCe mild-hybrid 48V. Deze motoren hebben een lage uitstoot en rijden soepel en krachtig.

Blijf op de hoogte

ABD Renault - icoon - motor
200 PK hybride aandrijving
ABD Renault check
575 liter bagageruimte
ABD Renault check
32 geavanceerde rijhulpsystemen

Ontdek de volledig nieuwe Renault Austral

De Austral verenigt de kenmerken van een SUV met de ‘sensual tech’-designtaal van Renault.

ABD Renault - Austral - Dynamische lijn en achterzijde

Sportief design

Perfecte afmetingen, een krachtige voorkant én opvallende verlichting. 

ABD Renault Austral Interieur

32 geavanceerde rijhulpsystemen

Comfort, rijhulp, remhulp, hulp bij manoeuvres. Alles is onder controle met de 32 geavanceerde rijhulpsystemen van de nieuwe Renault Austral 100% hybride SUV.

ABD Renault Austral stoelen

De puntjes op de i

Dankzij het gebruiksvriendelijke OpenR-scherm en OpenR Link-multimediasysteem met geïntegreerde Google biedt de Renault Austral toegang tot een nieuwe wereld. Plaatsnemen achter het stuur van de Austral is nog maar het begin van een bijzondere rijervaring, versterkt door meeslepende connectiviteitstechnologie. 

Design: een atletische SUV

Krachtige, gespierde lijnen, gebeeldhouwde vormen, een trots front, slimme technische en verfijnde details. De Renault Austral staat voor een nieuwe fase.

Interieur met cockpitgevoel

Wat gelijk opvalt is de hoge en brede middenconsole en natuurlijk het prachtige vierkante stuur met licht afgeplat middendeel. Dit stuur geeft een sublieme rijervaring en het dashboardscherm is tegelijkertijd perfect af te lezen. Passagiers en bestuurder genieten sowieso van een verrassende cockpitervaring met het OpenR-scherm, wat een van de grootste en meest ergonomische schermen op de markt is. De OpenR Link-interface beschikt over Android Auto en Apple CarPlay, evenals Google Search en het navigatiesysteem Google Maps.

De zuinigste en schoonste motoren

Gloednieuwe 160 en 200 pk (118 en 147 kW) sterke E-Tech Hybrid: kracht en efficiency. De slimme versnellingsbak schakelt automatisch tussen de elektrische en verbrandingsmotoren, wat zeer snelle reacties van de aandrijflijn oplevert.

ABD Renault contact

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

 Wij staan voor u klaar. Registreer uw e-mailadres om vóór de introductie alle informatie over dit nieuwe model te ontvangen.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE RENAULT AUSTRAL

Uw gegevens

Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.