Renault Financial lease

Voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil bieden wij Renault Financial Lease. Hierdoor rijdt u snel weg in uw nieuwe Renault en dat voor een vast acceptabel bedrag per maand. In tegenstelling tot reguliere banken bieden wij u de aflossingsvrije ‘slottermijn’ in uw financiering. Dit scheelt aanzienlijk in uw maandlasten.

Wat is Financial Lease?

Flex Financial Lease is een autofinanciering voor ondernemers die precies willen weten waar ze aan toe zijn gedurende hun contract. Met Flex Financial Lease profiteert u als ondernemer van één maandbedrag voor financiering én services. Het gefinancierde bedrag betaalt u in maandelijkse termijnen terug. Een maandtermijn bestaat uit aflossing en rente. Daarmee heeft u de komende jaren geen zorgen over onverwachte kosten. Aan het einde van uw overeenkomst bent u volledig eigenaar van uw Renault.

Flex Financial Lease is beschikbaar van 12 tot 60 maanden, zonder een maximaal te financieren bedrag en mogelijk in combinatie met een slottermijn. Benieuwd wat Flex Financial Lease voor u kan betekenen? 

De voordelen van Finacial Lease

 • U bent direct economisch eigenaar
 • BTW-teruggave / Fiscale afschrijving
 • Investeringsaftrek of startersaftrek
 • Aanbetaling (uit inruil) mogelijk
 • Geen onverwachte kosten met GarantiePlus en Renault Onderhoudscontract
 • Flexibel: financier een klein bedrag of de totale aanschafwaarde
 • Looptijden beschikbaar tot 60 maanden
 • Slottermijn mogelijk
ABDRenault-Megane-E-Tech-Electric-usp22

Wat zijn services?

Met de services van Renault Business Finance rijdt zorgeloos. Met GarantiePlus verlengt u de fabrieksgarantie van uw Renault. Ook profiteert u van pechhulp in heel Europa. Kiest u voor het Renault Onderhoudscontract, dan hebt u zekerheid voor een vaste, lage prijs. Met Renault Onderhoudscontract zijn alle voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden gedekt. Kiest u voor beide services? Dan profiteert u van een lagere rente op uw financiering. Want hoe meer services, hoe lager de rente.

U kiest zelf of u de services meefinanciert of in één keer betaalt. Als u services meefinanciert, wordt het bedrag verspreid over het aantal maanden van de financiering.

ABDRenault-Megane-E-Tech-Electric-usp18

Wat is de 'slottermijn'?

Bij een gewone financiering betaalt u rente en aflossing over het hele bedrag. Renault Flex Financial Lease is speciaal afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van uw Renault. Daarom kun je bij Renault Flex Financial Lease een deel aflossingsvrij opnemen, dit deel noemen wij de ‘slottermijn’. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. Dat scheelt aanzienlijk in de maandlasten. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houdt u aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van uw volgende Renault.

Financier uw nieuwe Renault zoals u dat wilt

Flex Financial Lease Essential

 • Financiering zonder services

Flex Financial Lease Smart

 • Financiering met aanschaf van 1 service:
        GarantiePlus óf Renault Onderhoudscontract

Flex Financial Lease Premium

 • Financiering met aanschaf van 2 services:
        GarantiePlus én Renault Onderhoudscontract Uitgebreid

Bekijk de mogelijkheden van Flex Financial autofinanciering

ABD Renault - Kangoo E-Tech Electric - Snelladen

Flex Financial autofinanciering voor starters

Bestaat uw bedrijf korter dan 18 maanden en is er ook geen borgstelling mogelijk? Kunt u geen jaarcijfers verschaffen? Dan heeft u nog steeds een goede reden om voor Renault te kiezen. Want al onze Flex Financial autofinancieringen zijn ook beschikbaar voor u.

De volgende voorwaarden zijn dan van toepassing:

 • Aanbetaling van 25% van de aanschafprijs (van de netto catalogusprijs excl. btw)
 • Het bedrijf mag maximaal 18 maanden ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel
 • In het geval van een eenmanszaak, VOF, maatschap of commanditair vennootschap is het niet toegestaan om een achterstandsmelding bij het Bureau Krediet registratie te Tiel hebben
ABD Renault - Express - ombouwmogelijkheden - bouw

Aanpassingen auto meefinancieren

Ook voor de financiering van de op- en ombouw van uw bedrijfswagen(s) heeft Renault altijd een passende oplossing voor u. Stel zelf uw ideale Renault samen en bepaal exact wat u wilt meefinancieren.

Bijvoorbeeld:

 • Trekhaak
 • Dubbele laadklep
 • Koelingsidebars 

Offerte aanvragen

Contactvoorkeur