Master

Al vanaf
€23.990,-
Direct offerte Bekijk voorraad
Nieuwe Renault Master Model Preview

De nieuwe Renault Master

De Renault Master is de beste oplossing voor uw bedrijf. Het model biedt een breed scala aan mogelijkheden en er is voor elke wens een uitvoering beschikbaar.

De vele innovaties en door ontwikkelde motoren vergemakkelijken het dagelijkse werk. De Energy dCi 145, 165 en 170 zijn zowel krachtig, flexibel (380 Nm koppel) en beschikken over een STOP & START functie. 

ABD Renault check
Gegarandeerd de beste deal van Nederland
ABD Renault check
Klanten beoordelen ons met een 9,4
ABD Renault check
ABD is Renault Dealer of the Year

Uitvoeringen

Bekijk de verschillende versies van de Renault Master en ontdek de vele mogelijkheden. Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek de vele ombouwmogelijkheden op maat. 

ABD Renault - Master - Bestelwagen FWD

Bestelwagen FWD

De Renault MASTER FWD is hét referentiepunt onder de zware bestelwagens. Kies uit 3 soorten hoogten, 3 verschillende lengten en een bijbehorend laadvolume van 8 tot wel 14,8 m3.

ABD Renault - Master - Achterwielaandrijving

Bestelwagen RWD

Meer laden, meer trekken, of accelereren op moeilijk begaanbaar terrein? De MASTER RWD is voor jou gemaakt. Profiteer van het grote laadvolume van maximaal 17 m3.

ABD Renault - Master - Master ZE

Master Z.E.

De Renault Master Z.E. is 100 % elektrisch en heeft een bereik van 120 km. Daarmee is deze elektrische bedrijfswagen de perfecte oplossing voor uw bedrijf.

ABD Renault - Master - Box dubbele cabine

Dubbele cabine

7 personen en een volle 9 m3 aan matriaal in dezelfde bedrijfswagen? Neem plaats in de Renault MASTER met dubbele cabine. 

ABD Renault - Master - Dubbele cabine

Groot volume

XXL laadruimte nodig? Kies dan voor de MASTER met groot volume in versies van 20 of 22 m3.

ABD Renault - Master - Kiepauto

Kiepbak

De Renault MASTER is ook leverbaar met een kiepbak van moeilijk te vervormen plaatwerk of staal.

ABD Renault - Master - Platformcabine

Platform-cabine

De Renault MASTER platform-cabine is gemaakt om te worden omgebouwd en biedt u een veelheid aan carrosseriemogelijkheden: groot volume of camper bijvoorbeeld.

ABD Renault - Master - Chassis

Chassis-cabine

De Renault MASTER met enkele of dubbele cabine biedt je een haast onbegrensd aantal ombouwmogelijkheden. Hoe moet uw MASTER eruit zien?

ABD Renault heeft de oplossing voor elk bedrijf

Ontdek onze op maat gemaakte ombouwmogelijkheden voor uw werkzaamheden

STUUR EEN E-MAIL  TERUGBELVERZOEK 

De nieuwe Master biedt meer rijplezier en levert betere prestaties.
De nieuwe Renault Master samengevat

Kenmerken

Optimaal zicht, de grootste afmetingen, een multifunctionele werkruimte: ontdek de kwaliteit van de Renault Master bij ABD en ervaar de service en kwaliteit van de Renault Master bij ABD Renault. 

Nieuwe Master interieur

Complete uitrusting

Profiteer optimaal van jouw krachtige Renault MASTER. De zeer complete uitrusting is speciaal op professionals zoals u afgestemd.

ABD Renault - Master - USP 2

Motoren

De Twin-Turbo-motor staat garant voor soepel rijgedrag en flink acceleratievermogen en levert tevens meer vermogen bij hogere toerentallen.

ABD Renault - Master - USP 1

Laadruimte

De Renault Master is leverbaar in vier verschillende lengtes. Voor elke klus een oplossing, met een laadvolume van minimaal 8 m3 tot aan 22 m3. 

Contact opnemen

Vraag nu heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Vul onderstaand formulier in en wij sturen u een offerte op maat. Wilt u graag een proefrit maken? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Vraag dan een proefrit aan of dien een terugbelverzoek in. 

Master