Master Z.E.

Al vanaf
€56.000,-
Vrijblijvende offerte Plan proefrit
MasterZ.E. 2019

Renault Master Z.E.

De Renault MASTER Z.E. geeft uw ritten een boost: Vloeiend rijden, zonder uitstoot, zonder geluid van de motor en zonder te hoeven schakelen.

Met zijn praktische design, op maat gemaakte interieur en ergonomische instrumentenpaneel verhoogt u uw efficiency. U rijdt 120 km ver, onder echte rijomstandigheden en zonder de batterij te hoeven opladen. 

ABD Renault check
Gegarandeerd de beste Master deal van Nederland
ABD Renault check
Klanten beoordelen ons met een 9,4
ABD Renault check
ABD is 11x Renault Dealer of the Year
master

Subsidie voor elektrische bedrijfswagens

Ook op de nieuwe Master Z.E. kunt u nu een aanvraag doen voor de subsidieregeling van de overheid. Hierdoor rijd u nu extra voordelig uw nieuwe Master Z.E. Klik hier voor meer informatie. 

Kenmerken

Met de comfortabele en veelzijdige MASTER Z.E. ervaart u een grootse rij-ervaring. Ook op langere ritten. De MASTER Z.E. Is leverbaar als bestelwagen en als platform-cabine. 

ABD Renault - MasterZ.E. - USP 4

Z.E. Trip.

Met Z.E. Trip zoekt u de dichtstbijzijnde laadpunten onderweg en controleert u in realtime de beschikbaarheid. 

Renault - MasterZ.E. - Actieradius

Actieradius van 120 km

Een actieradius van 120 km dankzij de nieuwe ZE 33-batterij.  

ABD Renault - MasterZ.E. - USP 5

Master Z.E. op maat

De Renault MASTER Z.E. is er in 3 lengten, 2 hoogten, 2 carrosserietypen. Ook bieden we u een breed assortiment aan praktische accessoires.

Uitvoeringen

Op maat voor elk project. De MASTER Z.E. Is leverbaar als bestelwagen en als platform-cabine. Welke MASTER Z.E. heeft u nodig? 

Renault MasterZ.E. - Afmetingen en ruimte

Laadvolume

De Renault MASTER Z.E. is er in 4 versies. Met een laadvolume van 8 tot 13 m3 en een nuttig laadvermogen van maximaal 1.100 kg.

ABD Renault - MasterZ.E. - USP 5

2 platform-cabines

Er zijn 2 platform-cabines. Deze hebben een groot aantal ombouwmogelijkheden. De ombouw Groot volume bijvoorbeeld, heeft een laadruimte van maximaal 22 m3.

Bereken actieradius

Bereken oplaadtijd

privateleaseWillem.jpg

Plan uw persoonlijke showroombezoek

Plan nu geheel vrijblijvend uw showroombezoek in één van onze vestigingen. Onze verkoopadviseurs nemen graag de tijd om te luisteren naar uw verhaal en uw wensen. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op.

Plan showroombezoek

Onze bedrijfswagens en onze services op maat

Ontdek onze op maat gemaakte oplossingen en vraag eenvoudig meer informatie aan. Wilt u graag een proefrit maken? Of wilt u terug gebeld worden? 

Master Z.E.