Bi-Fuel

De bi-fuel motoren van Renault zijn hét alternatief op dieselmotoren dankzij de aanzienlijk lagere brandstofprijs. Het is vanaf zo'n 5.000 kilometer per jaar al voordeliger om op LPG te rijden. Wilt u besparen op uw brandstofkosten én schoner rijden? Bekijk dan nu onze Renault Bi-Fuel modellen en profiteer.

BEREKEN UW VOORDEEL

Image
Nieuwe Renault Clio

Clio

Al vanaf
€21.950,-
Private lease p.m. vanaf
€339,-
Image
Renault Captur

Captur

Al vanaf
€27.490,-
Private lease p.m. vanaf
€414,-

Meer informatie over bi-fuel

De Bi-Fuel modellen van Renault starten op benzine en schakelen dan automatisch over op LPG. Op deze manier kunt u direct geld gaan besparen. Want elke kilometer die u rijdt, scheelt uiteindelijk in de kosten. Vanaf 5.000 kilometer per jaar rijdt u voordeliger in een Renault Bi-Fuel model. Zeker als u veel kilometers moet maken, is het dus zeer aantrekkelijk.

BEREKEN UW VOORDEEL

Renault bi-fuel modellen

Door de iets hogere motorrijtuigenbelasting en het iets hogere brandstofverbruik, lijkt rijden op LPG duurder. Maar dat is het niet. LPG is een veel goedkopere brandstof. Het verschil met benzine is ongeveer 1 euro per liter. Dat komt omdat er een lagere accijns over wordt geheven. Daarom geldt: na 5.000 kilometer per jaar is het Bi-Fuel model goedkoper dan rijden met de benzineversie van dit model.

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief extra voordeel en onvermijdbare kosten. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Bekijk de actievoorwaarden. Alle prijzen zijn onder voorbehoud.