Nieuwe Kangoo

Al vanaf
€17.190,-
Offerte aanvragen Bekijk voorraad
ABD Renault - Renault kangoo

De nieuwe Renault Kangoo

Het is officieel: de nieuwe Renault Kangoo is verkozen tot International Van of the Year 2022 en zorgt opnieuw voor een revolutie in het segment van bestelwagens. 

Met een maximaal laadvermogen van 800 kg (optie om laadvermogen te verhogen tot bijna 1 ton in de extra lange modellen), een trekvermogen tot 1.500 kg en de exclusieve innovatie van het Easy Inside Rack biedt de Kangoo een oplossing op maat voor elke ondernemer. 

ABD Renault check
Bij ABD gegarandeerd de beste Kangoo deal van Nederland
ABD Renault check
Klanten beoordelen ons met een 9,4
ABD Renault check
ABD is 11x Renault Dealer of the Year
Renault KANGOO VAN - De voorzijde is volledig nieuw vormgegeven en afgewerkt

Financier uw nieuwe Kangoo

Financier uw nieuwe Kangoo met Flex Financial Lease. U betaalt dan een vast bedrag per maand en u weet precies waar u aan toe bent.

Nu al vanaf € 174 per maand inclusief 4 jaar onderhoud en garantie.

Offerte aanvragen

De nieuwe KANGOO: 6 opvallende kenmerken

Laadvermogen nieuwe Renault Kangoo

Laadvermogen

Het maximale laadvermogen van 600 - 800 kg (met de optie om het laadvermogen te verhogen) stijgt naar bijna 1 ton in de extra lange modellen.

Laadcapaciteit Renault Kangoo

Laadruimte

Met 3.548 mm heeft hij ook de langste laadvloer in zijn segment. Zijn opbergcapaciteit is 4,2m³. In de standaarduitvoering is de opbergcapaciteit  3,3 m³.

Renault Kangoo VAN - easy inside rack

Easy Inside Rack

Een uitschuifbaar en afsluitbaar interieurrek dat zich net boven de passagier bevindt. Voor het gemakkelijk vervoeren van lange  voorwerpen (ladders, leidingen, enz.).

Nieuwe Kangoo

Robuuster en bredere achterkant

Evenwichtigere proporties voor een meer geaarde look en meer stabiliteit.  Verbrede wielkasten voor meer laadruimte. Het energieke design is weer helemaal terug.

Renault Kangoo introductie

Opbergruimte

Nieuw interieur met een totale opbergcapaciteit van 60 liter. De opbergvakken zo ontworpen dat ze altijd gemakkelijk toegankelijk zijn, zowel tijdens het rijden als bij het uitstappen.

Nieuwe Renault Kangoo - rijhulpsystemen

Twaalf rijhulpsystemen

Het nieuwe gamma van twaalf rijassistentiesystemen maakt het rijden gemakkelijker en veiliger en garandeert een nauwkeurige ondersteuning tijdens alle werkgerelateerde ritten.

Easy Inside Rack:

 

Renault Kangoo VAN - easy inside rack

uitschuifbaar en afsluitbaar interieurrek

De nieuwe KANGOO biedt nog meer innovatie met een uitschuifbaar en afsluitbaar interieurrek dat zich net boven de passagier bevindt. 

Het is een feature die meerdere doelen dient (ladders, leidingen, enz.) en precies daar zit waar hij hoort, zonder in de weg te zitten. Het maakt kostbaar vloeroppervlak vrij om lading of passagiers veilig en comfortabel te vervoeren. Het rek heeft een draagvermogen tot 30 kg en zorgt ervoor dat de hoogtebeperkingen die vaak voorkomen op parkeerplaatsen of in tunnels niet worden overschreden.

ABD Renault check
Het rek kan worden ingeklapt wanneer het niet wordt gebruikt.
ABD Renault check
De passagiersstoel kan rechtop en bruikbaar blijven, wat niet mogelijk is wanneer lange voorwerpen rechtstreeks op de vloer worden opgeborgen
ABD Renault check
In tegenstelling tot dakdragers veroorzaakt het rek geen geluidshinder door luchtweerstand of een hoger rendement

Perfecte afmetingen:

Renault Kangoo 2021 afmetingen

Ontdek de nieuwe Kangoo zelf:

ABD Renault contact

INTERESSE? WIJ HELPEN U VERDER

Wilt u een proefrit aanvragen? Of contact opnemen? Wij staan voor u klaar. Scroll naar beneden, vul het contactformulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

Stijl
Contactvoorkeur
Nieuwe Kangoo

Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.