Nieuwe Kangoo

Al vanaf
€16.690,-
Offerte aanvragen Bekijk voorraad
ABD Renault - Renault kangoo

De nieuwe Renault Kangoo

De nieuwe Renault Kangoo zorgt opnieuw voor een revolutie in het segment van bestelwagens. 

Met een maximaal laadvermogen van 800 kg (optie om laadvermogen te verhogen tot bijna 1 ton in de extra lange modellen), een trekvermogen tot 1.500 kg en de exclusieve innovatie van het Easy Inside Rack biedt de Kangoo een oplossing op maat voor elke ondernemer. 

ABD Renault check
Bij ABD gegarandeerd de beste Express deal van Nederland
ABD Renault check
Klanten beoordelen ons met een 9,4
ABD Renault check
ABD is 11x Renault Dealer of the Year

Nieuw binnen in onze showrooms

De nieuwe Kangoo staat nu bij ons in de showrooms en is direct te bestellen. Wilt u de Kangoo van dichtbij ervaren en een vrijblijvende proefrit maken? Vul het formulier onderaan de pagina in en rijd als eerste in de nieuwe Renault Kangoo. 

plan proefrit

De nieuwe KANGOO: 6 opvallende kenmerken

Laadvermogen nieuwe Renault Kangoo

Laadvermogen

Het maximale laadvermogen van 600 - 800 kg (met de optie om het laadvermogen te verhogen) stijgt naar bijna 1 ton in de extra lange modellen.

Laadcapaciteit Renault Kangoo

Laadruimte

Met 3.548 mm heeft hij ook de langste laadvloer in zijn segment. Zijn opbergcapaciteit is 4,2m³. In de standaarduitvoering is de opbergcapaciteit  3,3 m³.

Renault Kangoo VAN - easy inside rack

Easy Inside Rack

Een uitschuifbaar en afsluitbaar interieurrek dat zich net boven de passagier bevindt. Voor het gemakkelijk vervoeren van lange  voorwerpen (ladders, leidingen, enz.).

Nieuwe Kangoo

Robuuster en bredere achterkant

Evenwichtigere proporties voor een meer geaarde look en meer stabiliteit.  Verbrede wielkasten voor meer laadruimte. Het energieke design is weer helemaal terug.

Renault Kangoo introductie

Opbergruimte

Nieuw interieur met een totale opbergcapaciteit van 60 liter. De opbergvakken zo ontworpen dat ze altijd gemakkelijk toegankelijk zijn, zowel tijdens het rijden als bij het uitstappen.

Nieuwe Renault Kangoo - rijhulpsystemen

Twaalf rijhulpsystemen

Het nieuwe gamma van twaalf rijassistentiesystemen maakt het rijden gemakkelijker en veiliger en garandeert een nauwkeurige ondersteuning tijdens alle werkgerelateerde ritten.

ONTDEK DE NIEUWE KANGOO in detail:

Heeft u een bedrijf en zoekt u een complete bestelwagen? Dan is de nieuwe RENAULT KANGOO voor u gemaakt! Ontdek de nieuwe KANGOO zelf.

Nieuwe Kangoo

 

Een krachtig, gespierd uiterlijk

De voorzijde is volledig nieuw vormgegeven en afgewerkt met een verchroomde sierstrip tussen de grille en de bumper. De flanken en de schouderlijn hebben karakteristieke, gewelfde vormen. De achterkant van de nieuwe KANGOO heeft evenwichtigere proporties voor een meer geaarde look en meer stabiliteit. De wielkasten zijn verbreed voor meer laadruimte. De gestroomlijnde vorm en de kenmerkende LED-achterlichten geven hem een modernere uitstraling.

Renault KANGOO VAN - Renault EASY LINK multimediasysteem en een 8-inch-display

 

De nieuwe KANGOO verbetert het leven aan boord

De bestelauto is uitgerust met het nieuwe Renault EASY LINK multimediasysteem en een 8-inch-display voor nog meer gebruiksgemak. Een smartphone-dock, dat naast de bestuurder kan worden geplaatst, kan van de telefoon een pseudo-laptop maken. Een draadloze lader van 15 watt maakt ook onderdeel van dit systeem. De extra geluidsisolatie zorgt voor een stillere rijervaring.

Easy Inside Rack:

Renault Kangoo VAN - easy inside rack

uitschuifbaar en afsluitbaar interieurrek

De nieuwe KANGOO biedt nog meer innovatie met een uitschuifbaar en afsluitbaar interieurrek dat zich net boven de passagier bevindt. 

Het is een feature die meerdere doelen dient (ladders, leidingen, enz.) en precies daar zit waar hij hoort, zonder in de weg te zitten. Het maakt kostbaar vloeroppervlak vrij om lading of passagiers veilig en comfortabel te vervoeren. Het rek heeft een draagvermogen tot 30 kg en zorgt ervoor dat de hoogtebeperkingen die vaak voorkomen op parkeerplaatsen of in tunnels niet worden overschreden.

ABD Renault check
Het rek kan worden ingeklapt wanneer het niet wordt gebruikt.
ABD Renault check
De passagiersstoel kan rechtop en bruikbaar blijven, wat niet mogelijk is wanneer lange voorwerpen rechtstreeks op de vloer worden opgeborgen
ABD Renault check
In tegenstelling tot dakdragers veroorzaakt het rek geen geluidshinder door luchtweerstand of een hoger rendement

Afmetingen:

Renault Kangoo 2021 afmetingen
ABD Renault contact

INTERESSE? WIJ HELPEN U VERDER

Wilt u een proefrit aanvragen? Of contact opnemen? Wij staan voor u klaar. Scroll naar beneden, vul het contactformulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

Nieuwe Kangoo