Nieuwe Mégane Electric

Al vanaf
€35.390,-
Private lease p.m. vanaf
€444,-
PRE-ORDER NU Offerte aanvragen
Renault Megane E-Tech 2022

Nieuwe MÉGANE ELECTRIC

De compleet nieuwe Renault Mégane blinkt uit in alle opzichten. Hij is 100% elektrisch en biedt u alles wat u nodig hebt: optimale veiligheid, uniek rijcomfort, optimaal zicht en een stoer en sportief uiterlijk.  De Mégane Electric is uitgerust met een 60 kWh ultradunne batterij en een krachtige elektrische motor van 160 kW. 

Wilt u als één van de eersten in Nederland wegrijden in de splinternieuwe 100% elektrische Renault Mégane E-Tech? Dat kan! Pre-Order nu uw Renault Mégane E-Tech bij ABD en stel uw productieplek vast.

Pre-order nu  offerte aanvragen

ABD Renault - icoon - motor
220 PK of 160 kW
ABD Renault check
0-100 km/u in 7,4 sec
ABD Renault - icoon - batterij
470 km actieradius (WLTP)
Renault Megane E-Tech nu te bestellen bij ABD

PRE-ORDER

De Mégane E-Tech met 160 kW sterke elektromotor en een ultradunne 60 kWh accu (goed voor een actieradius van 470 km!) is vanaf nu bij ons te bestellen. Het aantal productieplaatsen is echter beperkt, plaats daarom nu een Pre-Order. Bovendien profiteert u bij een Pre-Order van unieke voordelen. 

Wanneer u het onderstaande Pre-Order contactformulier invult dan nemen we snel contact met u op om uw voorkeur qua uitvoering en kleur te bespreken. Op het moment dat u er klaar voor bent neemt u eenvoudig contact met ons op om de Pre-Order wel of niet definitief te maken. 

Volg deze simpele stappen om de Renault Megane E-Tech electric te Pre-Orderen:

STAP 1

Pre-Order

Vul het Pre-Order formulier in en Pre-Order de Renault Megane E-Tech electric. Welke uitvoering kiest u?

Stap 2

Wij nemen contact met u op

Wij nemen contact met u op om uw voorkeur qua uitvoering, kleur, uitrusting en eventuele extra opties te bespreken.

Stap 3

Profiteer van unieke voordelen

U beslist om de Pre-Order wel of niet definitief te maken. Wanneer u de Pre-Order definitief maakt profiteert u van unieke voordelen én leveren wij de nieuwe Mégane af zodra deze in Nederland arriveert. 

ABD Renault - Niewe Renault Mégane E-TECH Electric - 220 PK en 470 km actieradius

WAAROM PRE-ORDEREN BIJ ABD?

✔ Ontvang tijdelijk 5 jaar garantie t.w.v. € 1.069,-.

✔  Gratis GarantiePlus verzekering én een extra voordelig onderhoudscontract vanaf € 99,- p.m.

✔  Wij brengen de nieuwe Mégane E-Tech Electric naar u toe op het moment dat hij in Nederland arriveert. Zo bent u de eerste die de nieuwe Mégane E-Tech in het echt ervaart.  

Pre-Order uw Renault Mégane E-Tech hier

Uw gegevens

Wij kunnen ons ook voorstellen dat u graag eerst nog het één en ander wilt lezen over dit prachtige nieuwe model. Dat kan meteen hieronder. Vergeet echter niet om daarna direct uw Pre-Order te plaatsen. Het aantal beschikbare productieplaatsen is namelijk beperkt!

Prijzen en uitvoeringen

De vooruitstrevende nieuwkomer in het EV-segment wordt geleverd met keuze uit twee batterijpakketten, waarbij de versie met 60 kWh-batterij per direct is te bestellen. 

De Megane E-Tech electric is bovendien het eerste model van Renault met nieuwe benamingen voor de verschillende uitvoeringen.

  

KENMERKEN

ABDRenault-Megane-E-Tech-Electric-usp5

INTUÏTIEVE NAVIGATIE

Wegversperringen, nieuwe eenrichtingsstraten, tijdelijke omleidingen, bijgewerkte verkeersinformatie: u komt nooit meer voor verrassingen te staan. Het GPS-systeem wordt in realtime bijgewerkt met Google Maps en zorgt ervoor dat u de juiste weg neemt, zelfs als de netwerkverbinding wegvalt.

ABDRenault-Megane-E-Tech-Electric-usp10

GRENZELOOS DESIGN

De auto krijgt een bijzondere uitstraling dankzij het design in de stijl van een SUV en de compacte carrosserie van een sedan. Full LED-verlichting aan de voorzijde, iriserende 3D-strook aan de achterzijde, 20" lichtmetalen wielen en de goudchromen accenten zorgen voor een geheel origineel design.

ABDRenault-Megane-E-Tech-Electric-usp16

ERGONOMISCH EN RUIM

Het exclusieve platform van de Megane E-Tech electric heeft een volledig vlakke vloer voor maximale ruimte in het interieur. De vormgeving van het nieuwe OpenR link dashboard zorgt voor veel ruimte voorin, passagiers achter hebben een royale beenruimte. Er is 33 liter opbergruimte in het interieur.

privateleaseWillem.jpg

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

 Nog niet klaar om te pre-orderen? Vraag dan gerust meer informatie of een vrijblijvende offerte aan. Scroll naar beneden, vul het contactformulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

Neem direct contact met ons op

Nieuwe Mégane Electric
Heeft u een auto ter inruil?
KM