22 nieuwe bedrijfswagens voor Van Der Geest

Body

Nieuwe bedrijfswagens voor van der Geest schilderspecialisten

Van der Geest Schilderspecialisten is een begrip in Friesland. Een no-nonsense bedrijf dat net zo toegankelijk is voor de particulier als voor grote bedrijven en organisaties als woningbouwverenigingen. Het schildersbedrijf heeft zich in 100 jaar ontwikkeld tot een professionele én betrouwbare onderneming. Dan spreekt het natuurlijk voor zich dat zo’n onderneming dezelfde verwachtingen heeft van zijn leveranciers.

Uitbreiding wagenpark door prachtige samenwerking

Daarom mogen ABD Renault en Friesland Lease het wagenpark leveren en verzorgen. ABD Renault is inmiddels al 11 jaar gekozen als beste Renault dealer van Nederland en Friesland Lease is de beste leasemaatschappij van Nederland en dit jaar ook nog eens verkozen als Friese onderneming van het jaar! Het is dus niet verwonderlijk dat er een prachtige samenwerking is ontstaan tussen deze 3 Friese bedrijven. Dit resulteerde in de aanschaf van totaal maar liefst 22 Renault bedrijfswagens.

ABD Renault - nieuwe bedrijfswagens voor van der Geest schilderspecialisten
ABD Renault - Van der Geest schilderspecialisten - nieuwe Renault bedrijfswagens

Sterke, kwalitatieve én efficiënte Renault bedrijfswagens

Niet alleen de samenwerking en het ontzorgen, maar ook de sterke, kwalitatieve én efficiënte Renault bedrijfswagens in combinatie met de gerealiseerde CO2-reductie speelden een rol bij de aanschaf van dit nieuwe wagenpark.

Op bovenstaande foto een deel van de 22 bedrijfswagens. Eerder leverde Sietse Bosgraaf van ABD Renault al 10 Renault Trafics en 2 Renault Masters af bij de Schilderspecialisten en afgelopen vrijdag de laatste 2.

Op onderstaande foto krijgt José Ekkers- Hartkamp van Van der Geest Schilderspecialisten symbolisch de sleutel overhandigd van Sietse Bosgraaf van ABD Renault. Uiteraard allemaal coronaproof.

Meer ABD Nieuwsberichten

Image
ABD Renault - Renault Megane eVISION

Renault MEGANE eVISION showcar

De elektrische toekomst: De Megane eVISION showcar. Technologische, maatschappelijke en ecologische uitdagingen geven de autosector vandaag de dag heel wat om over na te denken. Renault was zich al vroeg bewust van deze verandering.
Image
Nieuwe Renault Hybride motoren

Renault introduceert drie nieuwe E-TECH hybridemodellen

Met de ARKANA E-TECH Hybrid, CAPTUR E-TECH Hybrid en MEGANE Hatchback E-TECH Plug-in Hybrid breidt Renault het aanbod van hybridemodellen verder uit. De introductie completeert het motorengamma, dat alle mogelijke niveaus van elektrificatie biedt en voldoet aan alle behoeften, terwijl de auto’s toch bereikbaar zijn voor een breed uiteenlopend publiek.
Image
Renault Master

Renault Master nu ook als Work Edition

Renault introduceert een nieuwe uitvoering van de Master: de Work Edition. Er is een ruime keuze uit lengte- en hoogtematen, toegestane maximumgewichten en motorvarianten om de bedrijfswagen perfect af te stemmen op uw behoeften.
Image
ABD Renault - nieuwe bedrijfswagens voor van der Geest schilderspecialisten

22 nieuwe bedrijfswagens voor Van Der Geest

Van der Geest Schilderspecialisten is een begrip in Friesland. Het schildersbedrijf heeft zich in 100 jaar ontwikkeld tot een professionele én betrouwbare onderneming. Dan spreekt het natuurlijk voor zich dat zo’n onderneming dezelfde verwachtingen heeft van zijn leveranciers. Daarom mogen ABD Renault en Friesland Lease het wagenpark leveren en verzorgen. Dit resulteerde in de aanschaf van totaal maar liefst 22 Renault bedrijfswagens.
Image
ABD Renault - nieuws - nieuwe Renault Arkana

De nieuwe Renault ARKANA, de hybride SUV Coupé

Goed nieuws: de nieuwe Renault ARKANA komt naar Europa. Deze hybride SUV Coupé is voorzien van de nieuwste technologieën en wordt ook verkrijgbaar als nieuwe R.S. Line-uitvoering met een extra sportief en dynamisch karakter.