22 nieuwe bedrijfswagens voor Van Der Geest

Body

Nieuwe bedrijfswagens voor van der Geest schilderspecialisten

Van der Geest Schilderspecialisten is een begrip in Friesland. Een no-nonsense bedrijf dat net zo toegankelijk is voor de particulier als voor grote bedrijven en organisaties als woningbouwverenigingen. Het schildersbedrijf heeft zich in 100 jaar ontwikkeld tot een professionele én betrouwbare onderneming. Dan spreekt het natuurlijk voor zich dat zo’n onderneming dezelfde verwachtingen heeft van zijn leveranciers.

Uitbreiding wagenpark door prachtige samenwerking

Daarom mogen ABD Renault en Friesland Lease het wagenpark leveren en verzorgen. ABD Renault is inmiddels al 11 jaar gekozen als beste Renault dealer van Nederland en Friesland Lease is de beste leasemaatschappij van Nederland en dit jaar ook nog eens verkozen als Friese onderneming van het jaar! Het is dus niet verwonderlijk dat er een prachtige samenwerking is ontstaan tussen deze 3 Friese bedrijven. Dit resulteerde in de aanschaf van totaal maar liefst 22 Renault bedrijfswagens.

ABD Renault - nieuwe bedrijfswagens voor van der Geest schilderspecialisten
ABD Renault - Van der Geest schilderspecialisten - nieuwe Renault bedrijfswagens

Sterke, kwalitatieve én efficiënte Renault bedrijfswagens

Niet alleen de samenwerking en het ontzorgen, maar ook de sterke, kwalitatieve én efficiënte Renault bedrijfswagens in combinatie met de gerealiseerde CO2-reductie speelden een rol bij de aanschaf van dit nieuwe wagenpark.

Op bovenstaande foto een deel van de 22 bedrijfswagens. Eerder leverde Sietse Bosgraaf van ABD Renault al 10 Renault Trafics en 2 Renault Masters af bij de Schilderspecialisten en afgelopen vrijdag de laatste 2.

Op onderstaande foto krijgt José Ekkers- Hartkamp van Van der Geest Schilderspecialisten symbolisch de sleutel overhandigd van Sietse Bosgraaf van ABD Renault. Uiteraard allemaal coronaproof.

Meer ABD Nieuwsberichten

Image
Nieuwe Express

Prijzen nieuwe Express bekend

De prijzen van de nieuwe Renault Express zijn bekend. Deze compacte en praktische bestelwagen is leverbaar vanaf € 12.990,- (excl. BTW/BPM).
Image
Nieuwe Kangoo

De nieuwe Renault KANGOO

Het nieuwe model heeft een aantal van zijn beste eigenschappen behouden en biedt een ongeëvenaard breed gamma aan carrosserietypen en motoren. Het design is robuust aan de buitenkant en evenaart het niveau van een personenwagen aan de binnenkant: dit is een bestelauto die stappen voorwaarts zet.
Image
Trafic en SpaceClass

De nieuwe Trafic-reeks voor personenvervoer

Naast de Express en de KANGOO, introduceert Renault ook zijn nieuwe Trafic-reeks voor personenvervoer. Er komen twee nieuwe uitvoeringen: de Combi, voor een groot aantal passagiers, en de SpaceClass, bestemd voor de veeleisende klant die op zoek is naar veelzijdigheid, ruimte en exclusief comfort.
Image
Nieuwe Express

De nieuwe Renault Express

De nieuwe EXPRESS is het antwoord van Renault op vragen van klanten die op zoek zijn naar ruimte en gebruiksgemak. Er is gezorgd voor optimaal laadgemak door afmetingen die geen enkele andere bestelwagen in dit segment biedt. Ontdek de Nieuwe Renault Express zelf.
Image
ABD Renault - Master Z.E. nieuw - header

Subsidie tot 5.000 euro op aanschaf elektrische bestelauto

Nederlandse ondernemers kunnen tot eind 2025 gebruik maken van een subsidiepot van in totaal 185 miljoen euro.