Pre-order nu de nieuwe Renault Megane E-Tech

Body

Wilt u als één van de eersten in Nederland wegrijden in de splinternieuwe 100% elektrische Renault Mégane E-Tech? Dat kan! Pre-Order nu uw Renault Mégane E-Tech bij ABD en stel uw productieplek vast. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult dan nemen we snel contact met u op om uw voorkeur qua uitvoering en kleur te bespreken. Op het moment dat u er klaar voor bent neemt u eenvoudig contact met ons op om de Pre-Order wel of niet definitief te maken. De keuze is aan u, uw Pre-Order is namelijk geheel vrijblijvend. Ook houden we u uiteraard op de hoogte over de ontwikkelingen rondom de Renault Mégane E-Tech.

Wij kunnen ons ook voorstellen dat u graag eerst nog het één en ander wilt lezen over dit prachtige nieuwe model. Dat kan meteen hieronder. Vergeet echter niet om daarna direct uw Pre-Order te plaatsen. Het aantal beschikbare productieplaatsen is namelijk beperkt!

Pre-Orderen

Volg deze simpele stappen om de Renault Mégane E-Tech te Pre-Orderen.

STAP 1

Pre-Order

Kies de gewenste uitvoering en Pre-Order de Renault Megane E-Tech electric. 

STAP 2

Wij nemen contact met u op

Wij nemen contact met u op om uw voorkeur qua uitvoering, kleur, uitrusting en eventuele extra opties te bespreken. 

Stap 3

Profiteer van unieke voordelen

U beslist om de Pre-Order wel of niet definitief te maken. Wanneer u de Pre-Order definitief maakt profiteert u van unieke voordelen én leveren wij de nieuwe Mégane af zodra deze in Nederland arriveert. 

ABD Renault - Niewe Renault Mégane E-TECH Electric - 220 PK en 470 km actieradius

Waarom Pre-Orderen bij ABD?

✔ Ontvang tijdelijk 5 jaar garantie t.w.v. € 1.069,-.

✔  Gratis GarantiePlus verzekering én een extra voordelig onderhoudscontract vanaf € 99,- p.m.

✔  Wij brengen de nieuwe Mégane E-Tech Electric naar u toe op het moment dat hij in Nederland arriveert. Zo bent u de eerste die de nieuwe Mégane E-Tech in het echt ervaart.  

Pre-Order uw Renault Mégane E-Tech hier

Uw gegevens