Ontdek de nieuwe Renault Captur: nu te bestellen

Body

Klaar voor een avontuur? Stap dan nu in de compleet vernieuwde Renault Captur! Deze stoere en stijlvolle SUV is perfect voor iedereen die op zoek is naar comfort, rijplezier en een praktische auto.

De nieuwe Captur is nu bij ons te bestellen! Kom langs in één van onze showrooms in Dokkum, Drachten, Heerenveen,  Leeuwarden of Sneek om deze prachtige auto van dichtbij te bewonderen, of maak een afspraak voor een proefrit en ervaar zelf hoe fijn hij rijdt.

Waarom kiezen voor de nieuwe Renault Captur?

New Captur - Exterieur - voorkant

Een krachtig design

De Captur heeft een stoere, moderne uitstraling met LED-koplampen en -achterlichten. Dankzij de efficiënte motoren rijdt hij ook nog eens lekker zuinig.

New Captur - Exterieur -zijachter

Een praktische auto voor alledaagse gebruik:

De Captur is een praktische auto voor alledaags gebruik. Hij heeft een hoge zit waardoor u een perfect overzicht op de weg hebt. En hij is compact en wendbaar, waardoor u hem gemakkelijk kunt parkeren. 

New Captur - Alpine Esprit dashboard 01

Moderne technologieën

Geniet van een comfortabele rijervaring met het geavanceerde Easy Link multimediasysteem met touchscreen en Apple CarPlay en Android Auto. 

New Captur -  laadruimte

Interieur

Het interieur is ruim en modern: De Captur biedt verrassend veel ruimte voor passagiers en bagage.

Nieuwe Captur - Exterieur

Veiligheid op het hoogste niveau

De Captur is voorzien van de nieuwste rijhulpsystemen, zoals Active Emergency Braking en Lane Keep Assist, voor een veilige rit.