Nieuwe Megane E-Tech uitgeroepen tot Top Gear's 'Family Hatch of the Year'

Body
  • De nieuwe Renault Mégane E-Tech maakt indruk op Top Gear jury
  • De onderscheiding werd uitgereikt aan Renault tijdens de online prijsuitreiking die op dinsdag 30 november live werd uitgezonden op de website en het YouTube-kanaal van Top Gear.
Hij stuurt erg precies, heeft een goede wegligging in de bochten en reageert direct
Jack Rix, redacteur van Top Gear Magazine

De jury prees de geheel nieuwe Mégane E-Tech Electric voor zijn comfortabele, sportieve rijervaring en praktisch design. In een reactie op de overwinning zei Jack Rix, redacteur van Top Gear Magazine: “De geheel nieuwe Mégane E-Tech Electric voelt laag en comfortabel aan om te rijden. Hij stuurt erg precies, heeft een goede wegligging in de bochten en reageert direct. Hij is ongeveer 100 kg lichter dan de VW ID.3 en voelt wendbaar aan. Er valt ook veel te waarderen aan de indeling van het interieur, de uitrusting en de ruimte van zowel de bestuurder als de passagiers, evenals hoe deze er van buitenaf uitziet. Veel elektrische auto's zijn satisfying and sensible, de nieuwe Mégane is ook wenselijk.”

De geheel nieuwe Mégane E-Tech Electric biedt, als eerste van een nieuwe generatie elektrische voertuigen die profiteert van het geavanceerde CMF-EV-platform voor elektrische auto's, en grotere actieradius. Het nieuwe model is verkrijgbaar met twee batterijopties: 40 kWh en 60 kWh voor een actieradius van maximaal 470 km (WLTP). 

Er zijn meerdere oplaadopties beschikbaar, waaronder DC-laden tot 130 kW voor sneller opladen, waarmee u in slechts 30 minuten tot 286 mijl kunt opladen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.