Nieuwe Renault Megane E-Tech electric nu in de showroom

Body

De nieuwe Renault Megane E-Tech electric is gearriveerd en staat vanaf nu bij ons in de showroom. Het vooruitstrevende, volledig elektrisch aangedreven model is nu uitgebreid te bezichtigen en beschikbaar voor testritten.

Renault Megane elektrisch
  • Nieuw, onderscheidend design met stijlvolle looks 
  • Van 0 km/h naar 100 km/h in 7,4 seconden
  • 60 kW of 220 PK vermogen
  • Een actieradius tot 470 km WLTP bereik
  • OpenR link met Google-integratie en 26 geavanceerde rijhulpsystemen

Veelzijdig inzetbaar

De nieuwe Renault Megane E-Tech electric markeert het begin van een nieuw tijdperk.  Met zijn volledig elektrische aandrijving, vermogen tot 160 kW (220 pk) en actieradius tot 470 km (WLTP) is de Megane E-Tech electric veelzijdig inzetbaar, voor woon-werkverkeer, een weekend weg of een vakantie. Zelfs het trekken van een aanhanger behoort tot de mogelijkheden. Niet alleen de aandrijving, maar ook het interieur is duurzaam. Dat bestaat namelijk voor een groot deel uit gerecyclede materialen. Niet alleen de aandrijving, maar ook het interieur is duurzaam. Dat bestaat namelijk voor een groot deel uit gerecyclede materialen.

De Renault Megane E-Tech electric is te bestellen met keuze uit twee batterijpakketten, twee vermogensvarianten en vijf uitvoeringen. De prijzen beginnen bij € 37.590,- voor de EV40 Equilibre. De leaseprijzen beginnen bij € 519,- per maand. Bekijk hier alle prijzen en uitvoeringen van de Renault Megane E-Tech electric.