Renault Master nu ook als Work Edition

Body

Standaard luxe uitgerust

De Renault Master Work Edition wordt geleverd als Gesloten Bestel en is standaard uitgerust met het MediaNav multimedia- en navigatiesysteem met 7-inch touchscreen en ondersteuning van Apple CarPlayTM en Android AutoTM. In het interieur zijn ook accenten in chroomkleur, een handig uitschuifbaar werkblad inclusief bekerhouder en een ‘Magic-drawer’-dashboardkastje te vinden. Verder is de grille verfraaid met verchroomde details, terwijl technologieën als cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, Lane Departure Warning, Blind Spot Warning, dodehoekspiegel, parkeersensoren vóór en een achteruitrijcamera het rijden veiliger én relaxter maken.

 

Afstemmen op uw behoeften

U kunt de Work Edition perfect afstemmen op uw behoeften dankzij de vele configuratiemogelijkheden. Zo is de bedrijfswagen beschikbaar in twee hoogte- en drie lengtematen, een groot aantal versies met toegestane maximumgewichten in beladen toestand (van 2,8 tot 3,5 ton), met een netto-laadinhoud van 8 tot 13 m3 en met keuze uit drie dieselmotoren: dCi 135, dCi 150 en dCi 180. Daarbij zijn de laatste twee naar wens leverbaar in combinatie met de Quickshift-transmissie.

 

Per direct te bestellen. Al vanaf € 259,- per maand

De Renault Master Work Edition vertegenwoordigt een meerwaarde van € 2.600,- ten opzichte van de Comfort-uitvoering. De meerprijs bedraagt echter slechts € 1.300,-. De Work Edition is per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 28.040,- (excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken). De eerste exemplaren worden dit jaar nog afgeleverd. Er is reeds een Renault Master Work Edition via Financial Lease beschikbaar vanaf € 259,-* per maand.

 

Ontvang vrijblijvend meer informatie