Voor de 12e maal een podiumplaats

Body

ABD Renault weer in de prijzen

ABD Renault heeft dit jaar de derde prijs behaald in de jaarlijkse 'Renault Dealer of the Year' verkiezing. ABD Renault is met deze derde plaats voor de twaalfde keer in de prijzen gevallen, een prestatie om trots op te zijn. 

ABD Renault bemachtigde de derde plaats. Het bedrijf met vestigingen in Drachten, Heerenveen, Leeuwarden, Sneek en Dokkum behoort structureel tot de beste Renault dealers van Nederland.
Renault Nederland
ABD Renault - derde plaats Renault dealer of the year

ABD behaalde volgens Renault "een verdienstelijke score met maximum punten voor de onderdelen marktaandeel particulier kleinzakelijke markt en After Sales klanttevredenheid. Het bedrijf met vestigingen in Drachten, Heerenveen, Leeuwarden, Sneek en Dokkum behoort structureel tot de beste Renault dealers van Nederland". 

Vanwege de coronamaatregelen kon de feestelijke uitreiking van de ‘Renault Dealer of the Year’ awards dit jaar helaas niet in Brussel plaatsvinden.

Directeur Wybe Kooistra: “Het is prachtig om te zien hoe onze klanten én onze importeur ons waarderen. Met ons team zijn we ook dit bijzondere jaar weer in staat geweest om het podium te bereiken. Natuurlijk wil ik hiervoor onze klantenkring bedanken voor de feedback én de loyaliteit.

"Het was dit jaar echt een nek aan nek race en de verschillen in de top 3 waren minimaal. Ik ben trots op ons team waarmee we ook dit bijzondere jaar in staat zijn geweest samen een podiumplaats te behalen. We stimuleren elkaar continu om nog beter te worden en dat werpt ook dit jaar zijn vruchten weer af. En volgend jaar gaan we weer uiteraard weer voor de eerste plaats! ”

Image
Leeuwarden_pand

Leeuwarden

Hortensiastraat 2 8922HD Leeuwarden
Image
ABD Renault Drachten

Drachten

Jade 1 9207GL Drachten
Image
ABD Renault Dokkum

Dokkum

De Brêge 6 9101PW Dokkum
Image
ABD Renault Heerenveen

Heerenveen

Skrynmakker 26 8447 GH Heerenveen
Image
ABD Sneek - Renault

Sneek

Kolenbranderstraat 7 8601VC Sneek