online auto reserveren

Reserveer uw nieuwe auto nu bij ABD Renault

Wij begrijpen de onzekerheden van het kopen van een nieuwe auto. U wilt zelf de kwaliteit beoordelen maar bent door de huidige situatie niet in staat om naar één van onze vestigen af te reizen. Bij ABD hebben we een oplossing ontwikkeld die deze onzekerheden aanpakt: het is nu mogelijk om uw nieuwe auto online te reserveren en/of aan te kopen. 

Wanneer u weer in staat bent om naar één van onze vestigingen af te reizen zorgen wij ervoor dat de auto voor u klaar staat. Natuurlijk dient de auto die u online reserveert/aankoopt te voldoen aan de omschrijving en heeft u het recht te annuleren als deze niet voldoet aan de omschrijving. 

Hoe werkt online reserveren en/of kopen bij ABD Renault?

1.

Bekijk onze voorraad, u kunt filteren op merk, model, kilometerstand, kleur of transmissietype. Elke auto wordt geleverd met volledige onderhoudshistorie. 

Wilt u meer foto's, een filmpresentatie of extra informatie over de desbetreffende auto? Bij de beschrijving van elke auto vermelden wij een telefoonnummer voor meer informatie.

2.

Bij elk model staat de button reserveer online. Klik op de button en vul uw gegevens in. Wij nemen vervolgens contact met u op. 

Het online reserveringsproces en/of aankoopproces is snel, veilig en eenvoudig. Natuurlijk dient de auto te voldoen aan de omschrijving en heeft u het recht te annuleren als deze niet voldoet aan de omschrijving. 

3.

Op het moment van aflevering inspecteert u de auto. Wij willen dat de auto aan al uw verwachtingen voldoet. Voldoet de auto niet aan de omschrijving? Dan heeft u het recht om te annuleren. 

Meer dan 650 auto's op voorraad
Altijd de beste deal
Recht op annulering

Vragen?

Heeft u vragen over het online reserveren of online aankopen van uw nieuwe auto? of heeft u vragen over een specifieke auto? Bel ons op de voor u dichtstbijzijnde vestiging. 

Image
Leeuwarden_pand

Leeuwarden

Hortensiastraat 2 8922HD Leeuwarden
Image
ABD Renault Drachten

Drachten

Jade 1 9207GL Drachten
Image
ABD Renault Dokkum

Dokkum

De Brêge 6 9101PW Dokkum
Image
ABD Renault Heerenveen

Heerenveen

Skrynmakker 26 8447 GH Heerenveen
Image
ABD Sneek - Renault

Sneek

Kolenbranderstraat 7 8601VC Sneek