Clio Private Lease

Private lease uw nieuwe Renault Clio

Met ABD Renault Private Lease rijdt u de nieuwe Renault Clio al vanaf € 269,- per maand! Hierin zijn alle kosten opgenomen, behalve de brandstof. Heeft u nog een auto die u wilt inruilen? Wij taxeren uw auto! Het taxatiebedrag storten wij dan terug op uw rekening.

ABD Private Lease:

✓ 14 dagen bedenktijd 
✓ All-risk verzekerd
✓ Inclusief vervangend vervoer

De nieuwe Clio: verfijnder dan ooit

De nieuwe Renault Clio is geavanceerder dan ooit, biedt volop rijplezier en is uitzonderlijk wendbaar. Het interieur is geheel gerestyled en naar persoonlijke smaak te personaliseren.

Clio Intens uitvoering
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Brandstof: Benzine of Diesel
 • Motor: 66 kW / 90 pk
 • Transmissie: Handgeschakeld of Automaat

Meer specificaties zijn afhankelijk van uw voorkeursuitvoering. 

Renault Clio Life versie

Life

Nu vanaf:                        € 269,-p/mnd

De rijke basisuitvoering. Voorzien van o.a. Active Emergency Braking System met voetgangers en fietserdetectie, Lane Departue Warning met Lane Keep Assist, handbediende airconditioning, LED PURE VISION koplampen, LED dagrijverlichting en LED achterlichten en meer.

Maandtermijn berekenen

Renault Clio Zen uitvoering

Zen

Nu vanaf:                        € 289,-p/mnd

Reis comfortabel. Ten opzichte van de life extra uitgerust met o.a: Elektrische verwarmbare buitenspiegels, EASY LINK multimediasysteem met 7'' touchscreen met ondersttuening van Apple Carplay en Android Auto en Design wielen 16'' Ámictia'.

Maandtermijn berekenen

Renault Clio Intens uitvoering

Limited

Nu vanaf:                        € 329,-p/mnd

Hoogwaardige technieken. Extra uitgerust t.o.v. de Life en de Zen met o.a: standaard LED PURE VISION koplampen met C-vorm dagrijverlichting en achterlichten, Renault Multi-Sense voor persoonlijke instelbare rijbeleving, parkeersensoren achter, regen sensor en Renault Handsfree card.

Maandtermijn berekenen

   

nieuwe clio samenstellen

Luxe interieur

Fraaie materialen, hoogwaardige afwerking en een 9,3-inch multimediascherm geschikt voor Android Auto™* en Apple CarPlay™*.

Renault Clio standaard uitrusting

Oog voor detail

De nieuwe CLIO is voorzien van de nieuwste Renault technologieën om rijden eenvoudiger en veiliger te maken.

Nieuwe Renault Clio personaliseren

Personaliseer

Met zijn brede keuze aan opties is de iconische auto aan ieders wensen aan te passen. Bekijk alle mogelijkheden.

Hoe werkt ABD private lease?

In 3 stappen regelt u Private Lease bij ABD Renault:

1. Samenstellen

Kies uw favoriete uitvoering, de looptijd en jaarkilometrage. Pas het maandbedrag bij uw situatie?

2. Contract tekenen

U levert de benodigde documenten aan voor financiële goedkeuring. Goedgekeurd? Dan tekent u bij één van onze vestigingen het contract.

3. Auto ophalen en wegrijden

Alles getekend? Dan rijdt u weg in uw nieuwe Renault. En u betaalt daarnaast alleen nog maar voor het tanken. Veel rijplezier!

Klaar om de nieuwe CLIO verder te ontdekken?

Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie of een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog een auto die u wilt inruilen? Wij taxeren uw auto! Vul onderstaande gegevens in en wij sturen u een vrijblijvend inruilvoorstel. Het taxatiebedrag storten wij dan terug op uw rekening.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind u antwoord op de veelgestelde vragen over ABD Renault Private Lease

Wat is private lease?

Bij ABD Renault kunt u autorijden voor een vast maandbedrag. De auto staat op uw naam maar blijft eigenaar van de dealer. In uw maandbedrag zitten de kosten voor afschrijving, wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden verwerkt. U hoeft alleen nog maar te tanken en hoe jammer ook de bekeuringen te betalen.

Wanneer kom ik aanmerking voor Private Lease?

Het is natuurlijk belangrijk dat u het maandelijks bedrag daadwerkelijk kunt betalen. Het is aan onze lease experts om te bepalen of uw budget toereikend is. We houden daarbij rekening met uw inkomen, uw woonlasten en eventuele schulden. Ook wordt er een BKR-toetsing gedaan. Een Nederlandse BSN-nummer is verplicht, en daarnaast moet je bij aanvang van uw looptijd minimaal 18 zij en aan het einde van de looptijd maximaal 80 jaar oud.

Hoeveel kilometers rijd ik per jaar?

Gaat u private leasen? Dan is uw maandbedrag afhankelijk van zowel de looptijd als het aantal kilometers. Het is dus verstandig om goed na te denken over het aantal kilometers dat u gaat rijden.
Geen idee hoeveel kilometers dat gaan zijn? We helpen u graag op weg. Open Google Maps om de afstanden te berekenen. Verder gebruiken we lekker ouderwets een rekenmachine, pen en papier.

Dit zijn de ritjes waar u rekening mee moet houden:

 • Ritjes van en naar uw werk. Hoeveel kilometer is het heen en terug? Vermenigvuldig dat getal met het aantal dagen dat u werkt per week. Vervolgens vermenigvuldigd u de uitkomst met 48. Dat is namelijk het aantal weken dat de gemiddelde Nederlander jaarlijks werkt. Noteer de uitkomst op uw lijstje.
 • Zomervakantie. Gaat u met de auto op vakantie? Neem uw favoriete bestemming, en ga er voor het gemak even vanuit dat u daar 1 keer per jaar op vakantie gaat. Bereken met Google Maps het aantal kilometers heen en terug. Tel daarbij op 250 kilometer voor elke week dat u op uw bestemming bent, voor de ritjes die u lokaal maakt.
 • Bent u fan van wintersport? Het aantal kilometers berekent u net als die van de zomervakantie. Ook deze noteert u op uw lijstje.
 • Familiebezoekjes. Pak uw agenda erbij en tel eens op bij elkaar op hoe vaak u de afgelopen 12 maanden familie hebt bezocht. Met Google Maps rekent u de kilometers uit. Vul het totaal aantal kilometers in op uw lijstje.
 • Pakt u de auto om boodschappen te doen? Hoe vaak doet u dat per week? En hoeveel kilometers is het naar de supermarkt? Vermenigvuldig het aantal kilometers met het aantal keer per week, en doe dat keer 52.
 • Misschien brengt u de kinderen met de auto naar school? Neem dan het totaal aantal kilometers heen en terug. Vermenigvuldig dat met 5 voor het aantal dagen per week. En dat getal vermenigvuldigt u met 40. Dat is het aantal weken dat kinderen in Nederland per jaar naar school gaan.
 • Sport en verenigingen. Zowel uw eigen hobby’s als die van uw kinderen. Als het wekelijks terugkerende activiteiten zijn dan telt u ze mee in het totale aantal kilometers. Vermenigvuldig het aantal wekelijkse kilometers met 48, er vanuit gaande dat u 4 weken per jaar op vakantie bent.
 • Last but not least zijn er de incidentele ritjes. Dat verschilt natuurlijk per persoon. Wij zouden hier 100 kilometer per maand voor rekenen. Dat komt dus op 1200 kilometer per jaar. Dat is het laatste cijfer op uw lijstje.

Tel nu alle cijfers op uw lijstje bij elkaar op. U heeft nu een nauwkeurige schatting van uw totaal aantal kilometers. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend langs komen in een showroom van ABD Renault of kunt u contact  opnemen.

 

 

 

Wie mogen er in de auto rijden?

Allereerst mogen degenen die op het contract staan met de auto rijden. Daarnaast mogen anderen in het bezit van een geldig rijbewijs ook in de auto rijden. Behalve zeventienjarigen in het kader van ‘2todrive’, je moet dus tenminste 18 zijn en zelfstandig in de auto mogen rijden.

Wat is BKR?
 • Het BKR registreert kredieten en leningen. Als u een vaatwasser koopt op afbetaling, of een hypotheek afsluit bij de bank. Dank komen die gegevens altijd in de database van het BKR. Dat is wettelijk verplicht in Nederland. 
  Een private lease overeenkomst valt ook onder deze plicht. Als u bij ons een private lease aanvraag doet, dan beginnen we altijd met het toetsen van uw gegevens bij het BKR. Zo kunnen we beter inschatten of de overeenkomst bij uw financiële situatie past.
  Als we de private lease overeenkomst daadwerkelijk afsluiten dan registreren we die bij het BKR. Voor meer informatie over BKR registratie kunt u vrijblijvend contact
    opnemen met onze verkopers of eens langs komen in de showroom voor een vrijblijvend Private lease voorstel.

 

Bovag

ABD Renault

Is aangesloten bij BOVAG

ABD Renault - Keurmerk Private lease

ABD Renault

Draagt het Keurmerk Private Lease