GarantiePlus

GarantiePlus geeft u de zekerheid dat u, ook nadat de fabrieksgarantie voorbij is, niet voor onverwachte reparatiekosten komt te staan. 

ABD Renault - Onderhoudsbeurten - Onderhoud op maat - Budgetbeurt

Wat zijn de voordelen?

  • Geen onverwachte kosten na afloop van de fabrieksgarantie, maar tot 5 of soms wel 6 jaar zekerheid.
  • Enkel ervaren Renault-technici die uw reparaties uitvoeren.Uitsluitend gebruik van originele Renault-onderdelen. Veiligheid en garantie blijven intact.
  • GarantiePlus is verbonden aan de auto en gaat bij verkoop over naar de volgende eigenaar: gunstig voor de inruilwaarde.
  • Gratis Renault Route Service in vrijwel heel Europa, bij elke Renault-dealer.
  • Na het afsluiten van GarantiePlus ontvangt u een bevestigingsbrief. Vanaf dat moment is uw GarantiePlus geldig in vrijwel heel Europa. Bij elke Renault-dealer kunt u nu dus terecht voor uw garantiewerkzaamheden.

GarantiePlus afsluiten

Is uw Renault ouder dan 1 jaar, dan sluit u uw GarantiePlus online af. Is uw Renault jonger dan 1 jaar? Dan sluit u GarantiePlus extra voordelig bij ons af. 

Neem contact op met een van onze vestigingen

Renault Airco onderhoud

Wat is GarantiePlus

Met GarantiePlus verleng je de fabrieksgarantie van jouw Renault. Of je de garantie kunt verlengen is afhankelijk van het model. Voor de Koleos, Talisman, Talisman Estate en Espace is het niet mogelijk om extra verlengde Garantie af te sluiten.  Voor de overige modellen kan je tot 2 maanden voor het einde van de fabrieksgaranie, GarantiePlus afsluiten. Dit betekent dat je GarantiePlus kan afsluiten tot je auto 22 maanden oud is.