ZZP en MKB

ABD staat klaar voor ondernemers

Ontdek onze oplossingen op het gebied van mobiliteit. Van elektrische bedrijfswagens tot omgebouwde bestelauto's. Bij ABD Renault heeft u als ondernemer alle vrijheid om te kiezen voor uw perfecte oplossing. Groot, robuust, klein of duurzaam? ABD Renault past altijd bij uw bedrijfsimago. 

✓ 24 uursservice

✓ De laagste kosten per kilometer

✓ Mobiliteitsgarantie: vervangend vervoer

abd-renault-nieuwe-trafic-USP12

Wij helpen ZZP'ers vooruit

Als ZZP'er kiest u verstandig. Kies daarom voor ABD Renault. Wij adviseren u in de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Kopen, financial leasen of operational lease? Zorgeloos ondernemen met vast gebudgetteerde onderhoudskosten? Een bedrijfswagen samenstellen, helemaal op maat naar uw wensen? Geen probleem. Bepaal samen met onze zakelijke accountmanager wat voor u de beste keuze is. 

abd-renault-nieuwe-trafic-USP15

Wij werken voor het MKB

MKB’ers opgelet: met onze personenauto's en bedrijfswagens behoren wij als ABD Renault al jarenlang tot de top op gebied van kosten efficiënte exploitatie en voordelige total costs of ownership. Daarnaast zijn onze Account Managers Zakelijke Markt gecertificeerd om uw wagenparkvraagstukken zo optimaal mogelijk te begeleiden. En dat gaat veel verder dan de keuze tussen (netto) operational lease of financial lease. Denk ook aan de transitie naar elektrisch rijden. Vrijblijvend informatie? 

Welke leasevorm past bij uw bedrijf?

Kiest u voor financial lease of operational lease? Ontdek welke leasevorm bij u past.

ABD Renault - Zakelijk - Financial lease.

Financial lease

De ideale leasevorm voor het MKB en ZZP’ers is Financial Lease. Omdat de auto op uw bedrijfsbalans komt, maakt u optimaal gebruik van de fiscale voordelen: BTW-teruggave, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek. Bovendien biedt ABD met Renault Business Finance altijd concurrerende rentetarieven. Het gefinancierde bedrag betaalt u in maandelijkse termijnen terug. Een maandtermijn bestaat uit aflossing en rente. Verzekeringen, reparaties, onderhoud en vervanging van banden heeft u in eigen beheer. Aan het einde van de Financial Lease overeenkomst bent u volledig eigenaar van de auto. U beslist zelf of u deze auto houdt of inruilt voor een nieuwe Renault.

ABD Renault - Zakelijk - Operational lease

Operational lease

De meest voorkomende vorm van Operational Lease is: Full Operational Lease, de zogenaamde ‘auto van de zaak’. Dat is ook de meest uitgebreide vorm. Alle autokosten zijn opgenomen in het leasebedrag. Dat bedrag is gebaseerd op de auto, de gewenste looptijd en het aantal kilometers dat u verwachte te rijden. De auto komt niet op de bedrijfsbalans te staan en heeft geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit. Het werkkapitaal blijft onaangetast. Als u een Renault als leaseauto gaat rijden en u rijdt naast zakelijke kilometers ook privé, dan betaalt u bijtelling. 

Aanpassingen auto meefinancieren

Ook voor de financiering van de op- en ombouw van uw bedrijfswagen staan we samen met Renault Business Finance voor u klaar. U stelt uw ideale Renault samen en bepaalt wat u wilt meefinancieren: trekhaak, dubbele laadklep, koeling of sidebars. De mogelijkheden zijn eindeloos. Welkom bij ABD Renault!

Advies krijgen op het gebied van duurzaam investeren met behulp van MIA& VAMIL -regelingen? Bij ABD Renault krijgt u altijd advies op maat over de financiële voordelen en mogelijkheden. Iedereen in Nederland die belastingplichtig is voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting, kan gebruik maken van deze regeling.

Als zzp'er bent u vaak onderweg. Er zijn verschillende reden om te kiezen voor elektrisch rijden als zzp'er. Zo doet u dit bijvoorbeeld voor het milieu, de fiscale voordelen of het gemak dat elektrisch rijden met zich meebrengt. 

Een aantal voordelen op een rijtje:

De fiscale voordelen

U kunt als zzp'er profiteren van verschillende fiscale voordelen als u een elektrische auto aanschaft. Denk hierbij aan belastingsvoordelen en extra voordeel in de vorm van MIA (Milieu-investeringsaftrek) en VAMIL (Willekeurige afschrijving milieu investeringen).

Lage bijtelling

Een zakelijke auto komt op de balans te staan. De maandelijkse leasekosten kunnen worden afgetrokken van uw omzet. Dit is extra voordelig omdat uw korting krijgt op de bijtelling bij privégebruik.

Voordelig laden zowel thuis als op kantoor

Wanneer u en uw bedrijf in bezit is van één of meerdere laadpalen, kunt u zorgeloos uw auto opladen terwijl u aan het werk bent. Zo weet u zeker dat u nooit met een lege batterij komt te staan en weet u zeker dat u altijd nog die extra kilometers kan maken mocht dat nodig zijn.