De nieuwe Renault Kangoo staat nu in de showrooms

Body

De nieuwe Renault Kangoo staat vanaf nu bij ons in de showrooms. Maak kennis met de compleet vernieuwde Kangoo.

Nieuwe Renault Kangoo bij ABD Renault

De nieuwe Renault Kangoo zorgt opnieuw voor een revolutie in het segment van bestelwagens. 

Met een maximaal laadvermogen van 800 kg (optie om laadvermogen te verhogen tot bijna 1 ton in de extra lange modellen), een trekvermogen tot 1.500 kg en de exclusieve innovatie van het Easy Inside Rack biedt de Kangoo een oplossing op maat voor elke ondernemer. 

Vraag een offerte aan Bereken inruilwaarde

Laadvermogen nieuwe Renault Kangoo

LAADVERMOGEN

Het maximale laadvermogen van 600 - 800 kg (met de optie om het laadvermogen te verhogen) stijgt naar bijna 1 ton in de extra lange modellen.

Laadcapaciteit Renault Kangoo

Laadruimte

Met 3.548 mm heeft hij ook de langste laadvloer in zijn segment. Zijn opbergcapaciteit is 4,2m³. In de standaarduitvoering is de opbergcapaciteit  3,3 m³.

Renault Kangoo VAN - easy inside rack

EASY INSIDE RACK

Een uitschuifbaar en afsluitbaar interieurrek dat zich net boven de passagier bevindt. Voor het gemakkelijk vervoeren van lange  voorwerpen (ladders, leidingen, enz.).

Nieuwe Kangoo

ROBUUSTER EN BREDERE ACHTERKANT

Evenwichtigere proporties voor een meer geaarde look en meer stabiliteit.  Verbrede wielkasten voor meer laadruimteHet energieke design is weer helemaal terug.

Renault Kangoo introductie

OPBERGRUIMTE

Nieuw interieur met een totale opbergcapaciteit van 60 liter. De opbergvakken zo ontworpen dat ze altijd gemakkelijk toegankelijk zijn, zowel tijdens het rijden als bij het uitstappen.

Nieuwe Renault Kangoo - rijhulpsystemen

TWAALF RIJHULPSYSTEMEN

Het nieuwe gamma van twaalf rijassistentiesystemen maakt het rijden gemakkelijker en veiliger en garandeert een nauwkeurige ondersteuning tijdens alle werkgerelateerde ritten.

ABD Renault contact

INTERESSE? WIJ HELPEN U VERDER

Wilt u een proefrit aanvragen? Of contact opnemen? Wij staan voor u klaar. Scroll naar beneden, vul het contactformulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

Neem direct contact met ons op

Stijl
Contactvoorkeur
De nieuwe Renault Kangoo staat nu in de showrooms