Volledig nieuwe MEGANE E-TECH Electric

Body

Nieuwe Renault MEGANE E-TECH Electric

Het aanbod van volledig elektrisch personenauto's wordt uitgebreid - bestaande uit de Renault TWINGO E-TECH Electric voor het A-segment en de bestseller Renault ZOE voor het B-segment - met de komst van de nieuwe Renault MEGANE E-TECH Electric. Hiermee wordt hij het eerste volledig elektrische model voor het C-segment. 

Megane E-tech

De geheel nieuwe MEGANE E-TECH Electric is gebaseerd op het CMF-EV-platform. Het model krijgt een 160 kW (217 pk) sterke elektromotor en een 60 kWh-batterij die een actieradius tot 450 kilometer mogelijk maakt. De MEGANE E-TECH Electric – ook wel MéganE (uitgesproken als MEGANE e) – onthult zijn definitieve silhouette als een vloot van dertig pre-productiemodellen deze zomer de weg op gaat.

Alle pre-productiemodellen van de nieuwe MEGANE E-TECH Electric worden gebouwd in de fabriek in Douai en bedekt met camouflagemateriaal met een specifiek patroon van Renault Design. Dankzij de combinatie van lijnen en patronen van ons nieuwe, iconische logo creëert dit ontwerp een intrigerend en misleidend effect.